設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 1080/24P

[PS3] UNCHARTED 3 遊戲現已推出

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄梗係打鐵啦~ 仲駛講!
命硬好人 發表於 2011-11-1 00:07

咁都比你估中咗....{:5_93:} (好野!)
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

咁都比你估中咗.... (好野!)
DVD迷 發表於 2011-11-1 00:09

UNCHARTED 呢隻堅正~!!
不過呢排玩緊 BATTLE FIELD 3, UNCHARTED 3 要等下先入手~
初出實有 D 炒味~

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

UNCHARTED 呢隻堅正~!!
不過呢排玩緊 BATTLE FIELD 3, UNCHARTED 3 要等下先入手~
初出實有 D 炒味~ ...
命硬好人 發表於 2011-11-1 00:11

你無訂到嗎?{:5_73:}
我心急到連片都睇晒了,但對我無影響,我可以當睇攻略先,到時知道點玩......
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

星級玩家

回復 53# DVD迷

有冇請假打機呀?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

你無訂到嗎?
我心急到連片都睇晒了,但對我無影響,我可以當睇攻略先,到時知道點玩......{:6 ...
DVD迷 發表於 2011-11-1 00:14

我要戒打機, 不過 BATTLE FIELD 3 麻鬼煩, 要首批先有地圖送,
仲要ONLINE CODE, 即係二手都封埋, 如果唔係都唔會一出即入!

UNCHARTED 3 會灘凍少少先, 片就唔睇啦,
第二集時, 佢 D 解迷同 BOSS 都係自己慢慢研究死十次八次打 WIN, 滿足感大 D!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

回復  DVD迷

有冇請假打機呀?
馬沙 發表於 2011-11-1 00:16

咁我又無播,我同來都唔請假打機的.....
因為我好少請假及請病假的.....

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

我要戒打機, 不過 BATTLE FIELD 3 麻鬼煩, 要首批先有地圖送,
仲要ONLINE CODE, 即係二手都封埋, 如果唔 ...
命硬好人 發表於 2011-11-1 00:18

我本來我有興趣買BATTLE FIELD 3的,就係因為知道放二手麻鬼煩,所以唔買,唔好話送地圖啦,就算送武器又好,我都唔急買,等平d先買.....

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我本來我有興趣買BATTLE FIELD 3的,就係因為知道放二手麻鬼煩,所以唔買,唔好話送地圖啦,就算送武器 ...
DVD迷 發表於 2011-11-1 00:22

你有無玩過 Battle Field 2 Bad Company?

佢真係衰到第二批開始, 賣平3, 4 草但唔送地圖,
隻game得 4 張 rush 地圖, 但初回版送 6, 7 張以上,
無地圖玩到中途俾人 kick 走勁無癮, 買番要另外俾多 $120!!!!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

你有無玩過 Battle Field 2 Bad Company?

佢真係衰到第二批開始, 賣平3, 4 草但唔送地圖,
隻game得 4  ...
命硬好人 發表於 2011-11-1 00:29

其實我一集都未玩....

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

其實我一集都未玩....
DVD迷 發表於 2011-11-1 00:33

battle field 3 都係 online rush mode 先正!
玩 team work 真係過癮, 睇住人地成隊 squash 咁攻過黎, 有前有後真係見到都腳震震,
camp 係牆邊捕門口, 轉頭俾人成幅牆俾人炸冧死埋!