設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] 今日再入野玩...哈!哈!(頭版加返新相了...^_^")

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

呢隻好似幾特別喎玩法!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

冇所謂啦,日本仔出嘅單機GAME,買PS3版比較保險D...
marcolau 發表於 2011-2-18 00:39

原來呢隻x360冇行貨,只得PS3先有行貨...
唔似你個性格播,我記得我當時問過你,如果兩部主機都出同一款遊戲,你話你入X360多過入PS3的...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

今日取到CD啦,請去頭版睇啦!

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原來呢隻x360冇行貨,只得PS3先有行貨...
唔似你個性格播,我記得我當時問過你,如果兩部主機 ...
DVD迷 發表於 2011-2-18 19:26

如果兩機都出,正路都係x360,如果你了解兩機在運算上有幾大分別你會明白點解我會買x360,只係你地sony fans對兩者分別唔在意而已,但剩係online已經首選x360啦,
不過你忘記左我都講過我會睇質素買game,你可以睇翻我DMC4個post,當年DMC4我都係買P3版,因為DMC4係P3平台開發,x360質素唔理想。點知又比人話我係sony fans.....

講到底,我又唔係佢地代言人,冇理由有靚版唔買走去買劣化版。

日本仔game技術有限,基本上質素都唔太高,兩者冇咩分別,而P3運算一向會比x360流暢哩個係事實,而且又係單機,所以買P3會比較保險。
條數好易計,
好似哩隻game咁,d畫面只係現今中等質素,所以唔駛理,只係計流暢同音效當然係PS3啦。

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

睇完條片都唔知玩乜?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

睇完條片都唔知玩乜?
lkljason 發表於 2011-2-19 02:37

DL 個DEMO試吓囉....

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

如果兩機都出,正路都係x360,如果你了解兩機在運算上有幾大分別你會明白點解我會買x360,只係你地sony fa ...
marcolau 發表於 2011-2-19 00:06

我當然記得你的話啦...

今日有朋友想360,原來有晒貨,反然PS3仲有少量現貨,睇來呢隻遊戲都幾搶手播...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

睇完條片都唔知玩乜?
lkljason 發表於 2011-2-19 02:37

係囉,去安裝體驗版本玩下未知道玩乜...

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

係囉,去安裝體驗版本玩下未知道玩乜...
DVD迷 發表於 2011-2-19 17:00

我會!個封面幾吸引

2萬

三潮玩家

J J

DL 個DEMO試吓囉....
marcolau 發表於 2011-2-19 08:04

我會!