設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kkvirus

[Music Streamer 串流播放機] 終於忍唔住,俾佢地團聚啦(p.1update加$10墊)

高級玩家

回復  kkvirus

fischP02>int amp
gutwire sp6.1>CDP
wingboys 發表於 2011-2-8 17:07

Ching兩條線我都完全唔識 ,不過睇個名都知一定係貴野,唔知幾銀同效果點呢  

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

King兄我都係講笑ja ,你見我開親箱都係cheap野就知啦
收貨記得report下條ST同你用開d ...
kkvirus 發表於 2011-2-8 17:11

哈哈!唔講邊有得笑ja!
你都幾知我心意喎!訂呢兩條線返黎其中一樣既用途,就係對比吓我自己DIY既濕9老P線啦!

P.S.一返到HK,即上黎76就好鬼多POST回!

高級玩家

哈哈!唔講邊有得笑ja!
你都幾知我心意喎!訂呢兩條線返黎其中一樣既用途,就係對比吓我自己 ...
KING 發表於 2011-2-8 17:15

你唔知你同心兄d post瀏覽量係76榜首咩   

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

你唔知你同心兄d post瀏覽量係76榜首咩
kkvirus 發表於 2011-2-8 17:24

吓!唔係"瓜" 有D咁既"樹"咩!
我點可同"鐡心"兄相提並論呢!我D級數邊夠佢咁"近"呀!

高級玩家

放工返歸聽下部cdp run in 成點先
仔仔放假係屋企,教左佢用部新cdp聽歌仔
早d毒下佢等佢有d免疫力

3萬

鑽石玩家

放工返歸聽下部cdp run in 成點先
仔仔放假係屋企,教左佢用部新cdp聽歌仔
早d毒下佢等佢有d免疫力 ...
kkvirus 發表於 2011-2-8 17:39

師兄!真醒目! 我都係用呢招黎煲機煲線呀!哈哈!

專業玩家

ching, 想知間鋪原本報幾多$比你.

高級玩家

ching, 想知間鋪原本報幾多$比你.
platform 發表於 2011-2-8 21:07

買果間只係話5k樓下,
ssp就講價後$ $!))
最後mk多—百攞走

進階玩家

回復 41# kkvirus

其實唔係甚麼貴線,條P02都用左成四五年,好似二千元樓下(唔係好記得),條sp6.1係一位ching讓比我,我唸價錢呢度唔方便講,你search下二手區.初初都係用番原廠線,無聽過其他線,都收貨,點知過左一段時間買左條p02黎試,音場闊左低頻實左,結他聲實正左,人聲站前左立體左,先知道在2 channel的世界,每次的改變都會有變化,好好玩

高級玩家

回復  kkvirus

其實唔係甚麼貴線,條P02都用左成四五年,好似二千元樓下(唔係好記得),條sp6.1係一位ching ...
wingboys 發表於 2011-2-9 01:50

同意Ching所講,2Ch真係小小改變都有變化,我加左$10墊落cdp4隻腳,背景已經即刻靜左
不遇暫時唔會玩過千既線,幾百蚊玩下加下exp先