設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[多機種] Battlefield 3 (501樓= =更新《裝甲之怒》實機預告片)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

回復 271# emuho888

Cod打埋身好多,目的就係地圖內不死下連殺,+ killsteak開勁野再殺,,,,,,,

Bf3多d載具比你玩,同埋4個人一小隊,

最好玩既 rush mode慢慢一個一個point攻落去。
官圖無限好,實物永遠做唔到

港島av 人,成日都身痕

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  kalok6

其實哩隻同C​ALL OF DUTY有什麼分別?
emuho888 發表於 2011-10-24 17:40

單機就唔好比~BF比較遲起步~多人遊戲的話~BF一向係玩海陸空+大地圖+團隊合作+載具~而COD就玩槍對槍嘅小規模步兵戰+個人表現+爽快為主~

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 272# kefana

因為我見個仔玩都係 揸著技槍衝衝衝射射射(我玩親頭暈)所以感覺差不多
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」
[img]http://

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 271# emuho888

我會咁睇....
bf 係軍隊戰....戰場上大部份武器都會用到....比較講求戰術...要幫手完成任務(不論你幫人or人幫你)
cod係似特種步隊....捕到好位...有時唔走開都可以剎好多人...我覺得隻game似以剎人為主!!

*以上係我個人玩後感覺, 最好自己試下玩

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 274# emuho888

係其他網一有人問依個問題....
一定變罵戰...都唔知佢地嘈乜
你係依到問好啦....

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

回復  kefana

因為我見個仔玩都係 揸著技槍衝衝衝射射射(我玩親頭暈)所以感覺差不多 ...
emuho888 發表於 2011-10-24 17:52

CHING 要落場感受多 D 就唔頭暈啦~

2萬

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 276# RiceR9

我d鄉下佬唔知問下啫!唔好打頭
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」

2萬

鑽石玩家

回復 277# 命硬好人

試過好多次!自問真係無天份 睇下個仔玩都幾過癮
AV初哥,新手上路
法號「夢遺大師」

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  命硬好人

試過好多次!自問真係無天份 睇下個仔玩都幾過癮 ...
emuho888 發表於 2011-10-24 18:31

fps綜合症係一個比較奇特嘅症狀~患者多數屬於先天性~無論係提高fps或者其他反應度都無法改善問題~但有時對部份遊戲又可以免疫~所以如果你對某D第一身遊戲有興趣~唔好太信過往經驗~可以叫你個仔比你試下先~

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都報到先,GOW3 玩得七七八八,差幾個成就就可以收埋。

GameTag:DeCyris
時間:22:00 後

(下星期先打得,要同老細去旅行)
McIntosh C2700 + McIntosh MC451 x 2
Bowers & Wilkins 803.D4 + HTM82.D4
Aurender N20
NUC8i7 (Roon) > Sotm SNH-10G > Weiss 501
LG C2 83 OLED