設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[Jazz & Classical] SACD: Nat King Cole - After Midnight

進階玩家

喺呢度見好多師兄講靚聲碟,覺得有需要向各位推薦吓Analogue Productions的SACD。此公司remaster的都是爵士經典,每張都被公認靚聲。最近新出Nat King Cole的After Midnight我覺得一定要買一隻來看吓門口。

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

C hing, how much ? thanks.

星級玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

喺呢度見好多師兄講靚聲碟,覺得有需要向各位推薦吓Analogue Productions的SACD。此公司remaster的都是爵士 ...
mooche 發表於 2011-2-4 14:08

又係佢...之前出已左2隻 ...必買

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
我唔發燒但我bi-家!!
我係天生購物狂....但我無錢

進階玩家

回復 2# ez1

代理信昌標兩舊八,會員有九折。如無意外威威和節拍會有,幾多銀就唔清楚,不過應該唔會貴過信昌。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

SACD其實好正,希望越來越多人識欣賞

星級玩家

回復  ez1

代理信昌標兩舊八,會員有九折。如無意外威威和節拍會有,幾多銀就唔清楚,不過應該唔會貴過信 ...
mooche 發表於 2011-2-4 17:52

之前入the very thought of u比較過, 信昌平d, 想入埋after might時已沒貨...
冇錯, 很靚聲, 更襯托Nat King Cole聲線的魅力~!!

進階玩家

之前入the very thought of u比較過, 信昌平d, 想入埋after might時已沒貨...
冇錯, 很靚聲, 更襯托Nat K ...
siukit_siuhan 發表於 2011-2-5 04:36

師兄可能記錯咗另一隻,After Midnight的SACD今個星期初至運到嚟咋,真係等到頸都長!

威仔有貨,價位和信昌一樣。信昌要一個星期後至開,想買就快啲去女人街攪掂佢。

星級玩家

師兄可能記錯咗另一隻,After Midnight的SACD今個星期初至運到嚟咋,真係等到頸都長!

威仔有貨,價位和 ...
mooche 發表於 2011-2-5 22:37

可能係,謝謝先,明天去入埋,其實自己喜歡after midnight的歌多一點,哈哈!

進階玩家

對喜愛爵士啲人嚟講,我個人認為After Midnight不可不入,呢個系列其他嗰幾隻唔知點解興趣不大。呢隻碟我買45轉時亦都有買埋The Very Thought Of You。聽咗幾次,都唔係點入肉。

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
siukit_siuhan + 1

查看全部評分

星級玩家

謝過師兄的提醒, 今天在ww入手after midnight~!!同期還有其他的sacd呢~!!