設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: SonSon

[美版] 魔髮奇緣 ( Tangled ) - Blu ray

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

迷兄.............睇左隻"魔髮"未ar ? 小弟好少睇呢類型嘅戲.............但又睇到好多c兄甘讚 ! ...
Maldini 發表於 2011-4-17 18:48

我尋晚睇咗,ok,好好笑,隻警馬同變色龍最搞笑,個電腦動畫幾靚,劇情ok,唔覺得悶...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我尋晚睇咗,ok,好好笑,隻警馬同變色龍最搞笑,個電腦動畫幾靚,劇情ok,唔覺得悶... ...
DVD迷 發表於 2011-4-17 19:28

THKS REPORT !

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

我尋晚睇咗,ok,好好笑,隻警馬同變色龍最搞笑,個電腦動畫幾靚,劇情ok,唔覺得悶... ...
DVD迷 發表於 2011-4-17 19:28

咁就更加唔買唔得喇
IMG_1381.JPG IMG_1382.JPG IMG_1383.JPG IMG_1384.JPG IMG_1385.JPG IMG_1386.JPG IMG_1387.JPG IMG_1388.JPG IMG_1389.JPG IMG_1390.JPG

評分

參與人數 4威望 +16 收起 理由
Tkmax + 1 好正
timhang + 2 好好睇
Kaito + 3 Good
mingcheung + 10

查看全部評分

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

THKS REPORT !
Maldini 發表於 2011-4-17 19:35

唔洗客氣...

咁就更加唔買唔得喇
dragonyam 發表於 2011-4-17 20:01

剛剛又睇完創戰記,都係 魔髮奇緣 好睇過創片,因為魔片有搞好笑場面睇,創片唔係唔好睇,我在戲院睇過,買碟...因為鍾意兩段精彩場面,但除咗兩段精彩打鬥和飛車場面之外,其他一直都係講字,所以會有少少悶咗d了.
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

唔洗客氣...

剛剛又睇完創戰記,都係 魔髮奇緣 好睇過創片,因為魔片有搞好笑場面睇, ...
DVD迷 發表於 2011-4-17 20:50

我未睇魔髮奇緣 , but TRON Legacy睇左兩次 , 全片配樂都非常到位 , 本來悶嘅對白戲都變得唔悶 ! 3D效果雖冇Avatar咁強 , 但絕對有對電影代入感增強 ! 強烈建議有3D的朋友絕對不能錯過 !音效同美術都十分好 ! 係我繼Avatar之後會重溫嘅3D Movie之一 ! 係我有嘅3D Movie裏坐擁第二名 , 第一都係Avatar !
P.S. Avatar 3D睇左7次 , Tron Legacy 2次 , 應該會睇多3次 !
D-Box & Crowson Motion System
JVC Laser 8K HDR DLA-NZ9
madVR ENVY Extreme MK2
oppo UDP-205/PS5/Xbox Series X/Apple TV 4K 3rd Gen
Trinnov Altitude 32-1624
JL Audio F113v2
Procella Audio P5 P5V P6V P8 P

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

我未睇魔髮奇緣 , but TRON Legacy睇左兩次 , 全片配樂都非常到位 , 本來悶嘅對白戲都變得唔悶 ! 3D ...
tangcoma 發表於 2011-4-17 21:27

明白,明白,但衣嫁有師兄問咁魔片套戲好唔好,所以唔關3d問題,但如果師兄要講3d,小弟現時冇得同師兄講,因為小弟衣嫁仲未有3d器材...
如果要睇得多... 小弟唔係再此作大的,我睇阿凡達足足睇咗廿幾次以上了,因為全三個不同長短都睇過晒,好似呢套新碟"狂盜之城",我沒有入場睇,所以只好買bd,但狂盜片也睇咗五次了,講到一套好睇及不好睇,都係自己的睇法,因為你鍾意呢套戲,也唔代表其他師兄會鍾意的,因為睇戲就係自己個人的喜好,我剛剛買返來的超人特工隊也睇咗兩次了,因為本好鍾意超片,所以一有時間,會繼續追睇多幾次的....

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

明白,明白,但衣嫁有師兄問咁魔片套戲好唔好,所以唔關3d問題,但如果師兄要講3d,小弟現時冇得同師兄講 ...
DVD迷 發表於 2011-4-17 22:02

wa ! 師兄太強了 ! 我睇得最多嘅電影係terminator 2 , 冇30次都20到尾 ! 而家人大左冇以前咁熱血睇咁多次同一套戲了 ! 其實我只係覺得Tron Legacy唔悶姐 ! 咁我唔排除有人會覺好悶 ! 但睇畫面特技音效都值啦 !
D-Box & Crowson Motion System
JVC Laser 8K HDR DLA-NZ9
madVR ENVY Extreme MK2
oppo UDP-205/PS5/Xbox Series X/Apple TV 4K 3rd Gen
Trinnov Altitude 32-1624
JL Audio F113v2
Procella Audio P5 P5V P6V P8 P

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

買左 $@#%

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回覆: 魔髮奇緣 ( Tangled ) - Blu ray

個袋袋真係靚到小朋友先敢用。

發送自我的 GT-I9000

鉑金玩家

Angelababy個配音好唔掂,破壞晒套戲!註重形象既迪迪尼點解會揾靚糢配音?