設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: sumax877

[合併式擴音機] 上星期日珠海戰利把品

高級玩家

兩位CHing 好勁, 有時鍾意真係冇計, 重一重都都扲到返離.
corolladv 發表於 2011-1-21 13:21

要平唯有辛苦D,香港我見呢部賣4k幾
http://item.taobao.com/item.htm?id=8310952624

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 1# sumax877

好溫暖

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

要平唯有辛苦D,香港我見呢部賣4k幾
fm109 發表於 2011-1-21 13:42

有時想在港消費, 但係知到左價錢後, 真係嚇到你傻
前:iQ1+RB 61
前上:Mirage OS3
中:RC 52
後:Mirage OS3
AMP:Yamaha A3010
SUB:Sunfire HRS-12
BDP:BDP60
DAC:MD10

星級玩家

膽機一定是上大陸/TB 買平好多, 同好多SSP的貨其實都是一樣, 看見Ching 的膽機真係好正呀!
CAS 新手一名, 多多指教!

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
回復 24# fm109

呢部我早兩年都有玩.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

膽機一定是上大陸/TB 買平好多, 同好多SSP的貨其實都是一樣, 看見Ching 的膽機真係好正呀!  ...
andrew225 發表於 2011-1-21 20:53

Thank you 呀! 膽機呢家野我都係初哥, 重要同好多ching 請教, 但係一開機已經同石機兩回事, 唔怪得歷久都有甘多捧場客
前:iQ1+RB 61
前上:Mirage OS3
中:RC 52
後:Mirage OS3
AMP:Yamaha A3010
SUB:Sunfire HRS-12
BDP:BDP60
DAC:MD10

進階玩家

膽機一定是上大陸/TB 買平好多, 同好多SSP的貨其實都是一樣, 看見Ching 的膽機真係好正呀!  ...
andrew225 發表於 2011-1-21 20:53

不過要睇系買大陸產品還是來路貨,如果是買來路貨始終認為在hk買穩陣d!

進階玩家

我上星期都o係華強北捧咗呢部番黎,仲冇手拉車添
fm109 發表於 2011-1-21 09:23

ching我真心佩服你,你肯定好大隻頂啦

我有問題想問你嫁,你呢部係外銷版?
因為之前係呢到睇到個post講呢部野,
係拍賣網賣得平過你入手價,開關制都唔同你條link張相,想知有咩分別,

小弟都真想試玩下,而家我用緊creek evo amp,想轉下口味,
ching可以提供多少用後感或意見嗎?

高級玩家

回復 38# ming563

講HiFi我真係初哥,之前見香港拍賣網果度我打去問過,佢話如果要試機就早一日預約想試咩款,因為要預先安排,未必經常都有齊各款,所以我先走上SZ睇諗住多D揀
我買果部應該唔係出口版,價錢都貴過淘寶,不過淘寶冇得試,比多幾舊試過鍾意先買好似穩陣D

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章