設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[港版] 楊千嬅 Ladies & Gentlemen ( Blu-ray Disc )

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
發行日期:21-1–2011 (星期五)

收錄大量大熱好歌 包括:- 烈女/狼來了/小城大事/
再見二丁目/斗零踭/真命天子/可惜我是水瓶座/飲酒思源/
飛女正傳 (with 丁子高) 及 全新歌曲 “Ready or Not”..等

合共164分鐘  隱藏式繁體中文字幕
* 高畫質 及 高質音效 藍光光碟
   ‧HD全高清1920 X 1080拍攝
   ‧Uncompressed PCM 5.1 16bit/48kHz
   ‧dts HD Master Audio 5.1 24bit/96kHz

Blu-ray Tracks List
1. Opening
2. Ready or Not + 妖女
3. 烈女
4. 狼來了
5. 有發生過
6. 愛人
7. 數你
8. 小城大事
9. 撈月亮的人
10 菊花台
11.Boy Band VS Girl Band
12.楊千嬅
13.抬起我的頭來
14.花樣+年華
15.熱血青年
16.如果東京不快樂
17.自由行
18.再見二丁目
19.Nobody
20.三分鐘戀愛熱度
21.給我愛過的男孩們
22.斗零踭
23.封面女郎
24.幸福摩天輪
25.真命天子
26.飛女正傳 (with 丁子高)
27.可惜我是水瓶座
28.假如讓我說下去
29.冰點
30.飲酒思源
31.少女的祈禱
32.野孩子
(Bonus Track)
33.姊妹 – 許志安
34.Summer of Love – 盧凱彤

35.MAKING OF-
   (LADIES AND GENTLEMAN)

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章

多謝報料

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小弟已經睇左DVD,
想問下呢個演唱會楊千嬅嘅人聲係喺中置輸出,
同SAMMI及EASON果隻係前置出人聲唔同,
想問下有冇師兄知道點解,同埋究竟係好定唔好呢
不可一.不可再
向升級說不.向樹皮說不

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

希望唔好好似阿倫同衛蘭甘la !

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

東亞出品,必屬佳品…

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

聞說呢個係佢LAST一個既CONCERT, 點都支持買BD黎睇既.

星級玩家

我老細對呢隻碟都有D興趣,唔知有冇ching有dvd既可以講下佢唱live唱成點?

好驚奶野...

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

DVD 第2版 有 4隻DVD 加 2隻CD 都忍
Blu-ray 黎了! 我老板欽點要入

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我老細對呢隻碟都有D興趣,唔知有冇ching有dvd既可以講下佢唱live唱成點?

好驚奶野... ...
micta 發表於 2011-1-21 09:55

講真, 千嬅D歌出名係岩Feel好聽, 但唱功一貫...............
要求唱功好, 你可以不用買
要求岩Feel同共嗚就一定要入

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我不嬲都係大笑姑婆既fans