設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[風景照分享] 【日本東京之旅 - 新宿站】

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
12月中, 去了東京一轉, 志在休息一下腦筋, 完成未完的事.....

酒店都尚可呢, 新宿, 想搵大間既酒店, 基本已經係冇可能既事, 但求方便就腳就可以了!!!
新宿呢片地, 繁榮大都市, 相信只有好似佢地咁急既香港人, 先可以好好應付!!!

第一餐就是但入左一間拉麵館...基本上, 係日本, 是但一間食店既食物都係可以的呢~
ABC-MART係非常之海鮮的, 任何地區既價錢都可以非常之唔一樣的.

難得有機會入去睇AV野, 一定要睇睇呢!
3D TV, 到日本還是大熱產品, 但我感覺上, 日本人還是大多數在看DVD呢.
新宿呢個地標, 點可以唔"到此一遊"呢?? 呢個大"木村"就幫過我一次認路呢!!
呢個6-10樓, 就有間 TOWER RECORD, 小瑟當然要上去行行啦!
唯一一次覺得唔好食既, 就係呢間快餐店!!!

評分

參與人數 12威望 +88 收起 理由
chhanthony + 2
waterman + 5
kwchow08 + 9
koo9726 + 7
kit120481 + 2
istandalone + 5 好似去完日本咁..正!
SonSon + 10
aidan + 9
mankoo米高 + 10 構圖靚!
Type-R + 9 構圖美觀 !!!
鐵心心 + 10
ahnel + 10 又可以眼睛去旅行~

查看全部評分

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好耐冇睇過網主大人o既相, lee輯作為遊記相構圖氣氛都非常唔錯, 由其鍾意你tune到好high contrast同埋high satuation, 個tone同東京好夾, 好期待下一輯~

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好重口味{:4_67:}

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我鐘意e張{:4_67:}
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好耐冇睇過網主大人o既相, lee輯作為遊記相構圖氣氛都非常唔錯, 由其鍾意你tune到好high contrast同埋high  ...
ahnel 發表於 2010-12-30 14:05

NEL哥, 唔好玩我啦, 我呢D真係班門弄虎, 學人玩野下咁架炸, 真係多謝比面呀~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

我鐘意e張
鐵心心 發表於 2010-12-30 14:10

呢張我都好鐘意!!!!

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

構圖美觀, 好似親身去咁

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

構圖美觀, 好似親身去咁
Type-R 發表於 2010-12-30 15:50

好認同版主o既說話, 真係好有親身去o既感覺~
我諗係瑟哥用左一種營造現場感o既構圖手法, 就係將一d身邊o既野放左響前景但係又唔響個畫面度出哂, 例如面店裡要碗面啦, 車站裡面兩個行李啦, 3D眼鏡啦, 三張相都好有現場感~

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

好同意...好有現場感
有創意

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都好喜歡拉麵果張,越睇越肚餓!