設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

10分賊.....GTA4

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 Ricky24000 於 2008-5-18 21:35 發表

PS3得720P....但係個盒話有1080P

你睇吓有冇得set...

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我終於都有得玩了...因為係小妹送給我的生日禮物.Smilies019
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-5-27 22:18 發表
我終於都有得玩了...因為係小妹送給我的生日禮物.Smilies019

YES GO GO GO:lol
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-5-27 22:18 發表

睇你有幾為非作歹............;P ;P ;P ;P

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

真好好玩,不過我唔係好職玩第二版,朋友叫我車他去一個地方後,他走開了,我在車上等後,後來我聽完電話後...又不知要做咩東東,一直無法子過關.Smilies014 Smilies014

遊戲空間非常大,好玩到不得了,我還做咗"盜火線"那班壞蛋,在街上亂開槍...與警察來一個世界大戰???Smilies010 :lol ;P
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

Ricky

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-5-28 21:21 發表
真好好玩,不過我唔係好職玩第二版,朋友叫我車他去一個地方後,他走開了,我在車上等後,後來我聽完電話後...又不知要做咩東東,一直無法子過關.Smilies014 Smilies014

遊戲空間非常大,好玩到不得了,我還做咗"盜火線"那 ...

正呢Smilies010
呢個Blog係我既
http://hk.myblog.yahoo.com/ricky-24000

銀級玩家

原帖由 DVD迷 於 2008-5-28 21:21 發表
冇老點你呢......

遊戲空間非常大,好玩到不得了,我還做咗"盜火線"那 ...

好心啦,人d有寫明叫係噤咩制你又唔睇....
基本上頭幾part都係教你基本操作,你講果part係教你點用手機架,你只要噤十字制上一吓就可以用電話打比你老友叫佢走。

手機一般都會用到phonebook同mgs,成隻game你唔好理咁多,有電話就聽,有時d朋友會call你去玩,咁你睇吓佢想要咩,如Roman想叫你玩bowing,就噤確定(我唔知PS3咩制係確定)之後再噤start睇map,再噤確定指住個"R"就會有導航,接左佢就去玩。不過你拒絕佢會減好感度。

你得閒亦可以CALL吓佢地,超建議同d朋友落去飲酒,絕對超PK,超頂引。

總之有mgs就睇,有時d任務要你call佢,所以要留意,
不過你都可以噤start第二項都會有寫明你要做d咩,英文唔明查字典啦......^^

有D朋友保持關係好有用架,不過唔係成日得,因為佢要訓︰
ROMAN=CALL車駛錢,好感度要60%
JACOB=有平槍械補給,好感度要75%
BRUCIE=CALL直昇機, 好感度要70%
PACKIE=手機引爆炸彈, 好感度要70%
DWAYNE=拖馬, 好感度60%

溝女一樣有,一般上左一兩次床就會有,不過呢3條女都要自己上網識,而且唔係主線,所以隻game唔會教你點溝(大個仔,溝女要靠自己喇),phonebook入要會有一項dump,冇咩唔好飛左佢,因為d女都有用,但都係佢訓左係幫你唔到︰
CARMAN=回復體力,傻傻地,(回復體力超好用,絕對要keep住佢)
KIKI=降低3星以下通緝,猪排一名。
ALEX=買衫折頭(多餘), 最靚係佢,不過寸爆。

總之到左一定好感度佢會CALL你,咁phonebook就會多左個項目比你打。我成日車佢去飲酒...^^

銀級玩家

通常第一次玩都係會跟故事去玩,好正常咁爆機。
不過之後你熟左個SYSTEM,再玩就可以好自由咁玩,即使佢出左大草字在地圖上,你都可以唔去住,玩吓其他野先,如上吓網,溝女,同D朋友去玩,同BRUCIE賽車,又可以上警車用佢個system玩捉通緝犯,打劫的士佬,偷車等等........

我試過無聊到走上自由神像頂用跟擊搶狂殺路人......

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 Ricky24000 於 2008-5-28 22:28 發表

正呢Smilies010

你爆左未?Smilies011

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2008-5-28 22:32 發表

好心啦,人d有寫明叫係噤咩制你又唔睇....
基本上頭幾part都係教你基本操作,你講果part係教你點用手機架,你只要噤十字制上一吓就可以用電話打比你老友叫佢走。

手機一般都會用到phonebook同mgs,成隻game你唔好理咁多,有 ...

多謝你的寶貴時間...Smilies014 Smilies014

請問如何叫的士,按咩制呢,因為一直都上不到的士...:'( :'( :Q :Q