設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[發燒碟] 我都入返隻水晶SNOW ROSE

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

真係頂唔住76 D師兄既毒, 忍唔住都要入返隻 <SNOW ROSE> 水晶版
另外個隻<磨砂神燈>就係普通版, 因為水晶版實在太貴, 我就接受唔到喇

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 2威望 +15 收起 理由
hy358 + 10
aidan + 5

查看全部評分

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章金耳朵銀耳朵學員

QQ
真係頂唔住76 D師兄既毒, 忍唔住都要入返隻  水晶版  
另外個隻就係普通版, 因為水晶版實在太貴,  ...
leo25 發表於 2010-12-17 01:03

所以預埋你,組團去問下有冇discount,分分鐘有個八折 甘米可以超旬入手

http://www.post76.com/discuss/vi ... ;extra=&page=17
歡迎水晶准收藏家, 新進收藏家, 極燒玩家一齊加入
76水晶帮              ch黎簽個名呀sign up here
當前己簽76 師兄已有 9 位
1.JK521               sign JK521
2.pineapple2007   Sign Pineapple2007
3.KING               Sign King (Snow Rose 2011)
4.pcwu
5.agic                        sign agic
6.hy358                     sign hy358, 新仔一名, 請多多指教  
7.Phoenix                  sign Phoenix
8.leo25
9.odin1983                sign odin1983
10.doordoor999     sign doordoor999
11.hryu             Sign hryu (Snow Rose 2011)

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

嘩!你又"神燈",我仲未有得點燈呀!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

所以預埋你,組團去問下有冇discount,分分鐘有個八折 甘米可以超旬入手

歡迎 ...
agic 發表於 2010-12-17 01:33

agic 兄...sign 左喇

1萬

白鑽玩家

嘩!你又"神燈",我仲未有得點燈呀!
KING 發表於 2010-12-17 09:04

KING SIR, 快D點燈啦...不過我尋日睇到WW 水晶版$@(*個D, "至怕只係$@(), 平左$8, 不過冇留意有冇神燈, 你可以去睇睇
    唉....不過返左屋企都有少少後悔做咩為左慳$!()而唔買水晶版...

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

話左啦!個個買之前都係咁,買左普通版返黎就後悔啦!
你叫我慳8蚊去果間野買!
你睇睇呢到先啦!
http://www.post76.com/discuss/vi ... age%3D1&page=10

1萬

白鑽玩家

你睇睇呢到 ...
KING 發表於 2010-12-17 10:03

明哂

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

你睇睇呢到 ...
KING 發表於 2010-12-17 10:03

哈哈 ........KING SIR 講起都屎滾
想影音分家, 老細先同我分家

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章金耳朵銀耳朵學員

QQ
agic 兄...sign 左喇
leo25 發表於 2010-12-17 09:34

10 membres now, group form, I'll call Yu cifu today
thx Leo ching

3萬

鑽石玩家

10 membres now, group form, I'll call Yu cifu today
thx Leo ching
agic 發表於 2010-12-17 10:32

嘭嘭聲啦!