設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[人像照分享] 容祖兒演唱會 CONCERT NUMBER 6 3-12-2010

進階玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

今場影返多啲舞台氣氛及交代其他細節, 不過相片比較多.
Joey休息左幾日狀態比上場好同埋現場氣氛好好, 攪到佢喊左幾次

謝謝觀賞

評分

參與人數 4威望 +28 收起 理由
jt24 + 6
aidan + 8 影到好吸引人買BD
lemonstar + 6 nice capture
kalok6 + 8 一樣精彩

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

又有靚相睇...........

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

this lot is much better than the previous set, good composition & sharp images, makes me want to buy her bluray
personally think that if the photos are resized to 800 vertical resolution, will be even better to be viewed under 1920x1080(1200) resolution.

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

容祖兒幾時做左長平公主嫁

黑鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

勁, 最尾個張, 就咁睇真係好似畀人潑水...
等運到

進階玩家

又有靚相睇...........
kalok6 發表於 2010-12-5 00:57

Thx kalok6兄, 多謝你既加分

進階玩家

this lot is much better than the previous set, good composition & sharp images, makes me want to buy ...
lemonstar 發表於 2010-12-5 01:07

佢既Blu-ray幾值得買, 我都買左佢兩隻既演唱會, 我比較鐘意Star Light多啲, 同今次演唱會一樣咁精彩
    因為用左唔同相機所以啲相會好左, 不過我鐘意影大頭多啲, 因為呢部相機除左啲相靚啲無禁多noise, 其他性能就差啲.....
    唔好意思, 呢次打直啲相大左啲, 下次會縮返細啲.

進階玩家

容祖兒幾時做左長平公主嫁
koo9726 發表於 2010-12-5 08:29

哈哈...長平公主都唔錯吖, 佢既事業都無受影響

進階玩家

mike384 發表於 2010-12-5 08:53

佢呢件衫真係好靚,成個演唱會我最鐘意呢件衫,奇怪係影相出黎效果會比現場睇更靚

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

mike384 發表於 2010-12-5 08:53

我都最鍾意呢套衫