設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kalok6

[PSP] 呢度有無ching玩緊芒亨3!?!?

星級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 10# kalok6

香港特式

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

阿定 發表於 2010-12-2 16:04

定兄 !

MHP3 限定機 + UMD !

有冇計仔幫手搵到部平D ....唔想抄價買 ....

手頭上有部 白色 1000機.... 3.71 M33 ...唔想搞佢...留黎玩下 ISO 算...

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

定兄 !

手頭上有部 白色 1000 ...
大玩偶 發表於 2010-12-2 16:16

定兄人面咁廣......一定有計既.........

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

定兄 !

手頭上有部 白色 1000 ...
大玩偶 發表於 2010-12-2 16:16

我好耐之前訂左四部水機,早一個星期有fd話唔要,我放上Yahoo $1 起 bid 無一日,3000完標賣左!
前晚有朋友買多左部行機,我幫佢放上討論區賣2500,一個鐘頭內就收到4個PM話要,最快覆果個,30分鐘都無就過左訂比我,怕我放佢飛機!

行貨原價要 1490,加一隻399垃圾Game,成本係1800左右
水機 YEN19800,寄埋過香港,成本約2300左右

現在出面果價,算唔算炒我真係唔知,因為Game鋪聽聞入一部行機,食兩部 PSP Go,入一隻MHP3要食Dead Rising 2,所以你見到有得賣,而又真係心頭好,好快快買了

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

專用機 2500-2700 差不多(每部特別版都係咁既價)  . 反而我一直都想知 PSP 2000 / 3000 機個面板會唔會相差好大 , 聽聞D色靚D同減少反光 . 因反光問題都幾煩下 ,,,,
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

行動組版主

回复: 呢度有無ching買左芒亨3!?!?

2000果mon靚d
專用機 2500-2700 差不多(每部特別版都係咁既價)  . 反而我一直都想知 PSP 2000 / 3000 機個面板會唔會相差好大 , 聽聞D色靚D同減少反光 . 因反光問題都幾煩下 ,,,,

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

唔該晒 ,版主 ~ 咁我可以繼續用部2000機 , 等新機出先再考慮換機問題 .
Yamaha CX-A5200,MX-A5200
Soulution 330
Vivid audio G4S2
Shunyata research Triton V3
Konda audio note Sps 2.7

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我又巢返部機出黎打先

進階玩家

回复: 呢度有無ching買左芒亨3!?!?

部1000機攞返出嚟叉定電先… :)

发送自我的 HTC Desire 大板凳