設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: chhanthony

被降級 (最新跟進,請參考 p.3#27)

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

虛名來姐, 不重要
Phoenix 發表於 2010-11-26 23:51

同意! 又唔係七級豬遊戲,咩級別都一齊吹水架啦!
己所不欲,勿施於人.

3萬

鉑金玩家

76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 20# chhanthony

咁我地個個都唔多講…………咪唔健康囉… ……唔講野谷住谷住我會死架……!

3萬

鉑金玩家

76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 13# ricoy288

係囉……我諗都無人有機會做到大長老囉……!

2萬

黑鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 16# kalok6

好似係2分掛.

52W400,HW30ES
OS80電,Oppo93,CXA5100,CDS2000
M6pre,Sunfire 7201x2,HRS12,JLF112
CM8,CMC2S2,DS3,686S2,

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

超級大長老降咗去論壇長老
chhanthony 發表於 2010-11-26 22:58

尋曰整左d program野改左d code唔記轉返,依家回復正常了,不便之處,請見諒。
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

啲分都無乜意思,咩title都對我無實際影響,
我只係去吹水區開個post等大家傾下計咁,
唔係有心玩嘢,希望網主唔好誤會
Anthony Chan
AV Blog: avnewbie.com
Full Active 5.2.4 system
Sources: Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, AV Processor: Acurus Muse 16, Speakers: PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Ya

總版管

Post76版務管理團隊

76 榮譽VIP勲章

請大家都不用多疑或以為有什麼另類體會。事源是因為網站正為以下會員遇到的問題進行測試及解決相關技術問題:

大板凳問題
http://www.post76.com/discuss/viewthread.php?tid=54445

在調整參數期間,錯誤地影響其它設定,所以引起今次誤會。在此謹向公眾及受影響人仕, 致萬三分歉意。現在已經調節回原本設定,但由於計算須時,該設定須約不少於三個鐘後才可回復之前等級。如各會員往後仍發現相關等級問題不乎,請直接聯絡任何版主或電郵 info@post76.com,我們定當盡快跟進。

在此希望其他沒有受問題影響的會員,請不要胡亂猜想網站有什麼目的 ~ 我們目的及宗旨只有一個:
盡一切方法提供一個最和諧、最少爭拗的討論環境,給大家好好享受玩影音之樂趣。

此致
Post76.com

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 27# admin

我日日都上呢度點解仲係新仔會員架

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回復  admin

我日日都上呢度點解仲係新仔會員架
momolee 發表於 2010-11-27 14:57

係啊,超奇怪,無理曲咁的,你咁多帖