設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Maldini

[PS3] PS3 WINNING ELEVEN 2011 ~ EDIT德國球隊

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

邊本書呀?等我立刻去買!!password係米都係本書裏面?
hatori 發表於 2010-11-4 11:59

password喺書裏面的 , 佢web會up date...........唔可以用番舊password !

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

support 下!~~~

專業玩家

我果本上兩個星期的.......今日都有出,可以睇睇.......唔記得gamewave定e-zone..................入面有 ...
Maldini 發表於 2010-11-4 13:45

其實想問問, 如果開社區玩網上對戰係唔係唔可以用到D 波衫? 定係要兩個同SAVE? 因為之前官方俾個封包1.01 我FRINED UPDATE左, 我果日岩岩買未UPDATE佢就唔可以網上對戰...

要叫個FRIEND 一齊UP先得~ 試試可唔可以對到戰先~

專業玩家

我果本上兩個星期的.......今日都有出,可以睇睇.......唔記得gamewave定e-zone..................入面有 ...
Maldini 發表於 2010-11-4 13:45

馬隊長..... 係唔係宜家最新個ps3 更新....認唔到d usb ? 去到"保存資料管理"就見唔到d file, 但係去photo 就見到d圖...... "保存資料管理"只可以睇到資訊......

要指定用邊d usb 佢先認到嗎? 好似因為怕人JB.....係唔係

定係我搞錯方法??

鉑金玩家

PS3 WINNING ELEVEN 2011 ~ EDIT德國球隊

馬隊長..... 係唔係宜家最新個ps3 更新....認唔到d usb ? 去到"保存資料管理"就見唔到d file, 但係去photo 就見到d圖...... "保存資料管理"只可以睇到資訊......

要指定用邊d usb 佢先認到嗎? 好似因為怕人JB.....係唔係

定係我搞錯方法??

先要剷走自己本身2個save ,1.system,2.edit ! 將gamewave呢2個save同果d photo續個copy入ps3 !

今期gamewave我都有買,save係2.0 !即是如果你今期先買,就要download埋1.0 先齊 !

今期係大部份國家隊真實球衣,睇過好正,Denmark Russia slovenia 巴拉圭靚到暈!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

專業玩家

先要剷走自己本身2個save ,1.system,2.edit ! 將gamewave呢2個save同果d photo續個copy入ps3 !

今期gam ...
Maldini 發表於 2010-11-5 10:19

琴晚搞到啦~ 不過唔記得話你知..... thanks

有自己愛隊既波衫真係玩得特別開心~

*** 原來大家唔同波衫save 都可以 online 對打, 琴晚同個friend online 佢未搞波衫, 我就save 1.02, 我一樣見到晒新save d 波衫, 隊logo, 但係我打俾我friend 佢話佢係照係自己個save, 各有各見自己save 既畫面

專業玩家

friend 個save ~ 佢有埋港職聯...

馬隊長~ 我都唔洗delete 個舊system 同edit, 全部照 (三角) 咁copy 佢入 : 遊戲->保存資料檔案 就ok ~

鉑金玩家

friend 個save ~ 佢有埋港職聯...

馬隊長~ 我都唔洗delete 個舊system 同edit, 全部照 (三角) ...
darren14 發表於 2010-11-5 11:18

自由度好大.........鍾意整咩都可以..........只要搵到會章,心口圖 !

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

比咁多位ching毒一毒之下, 我都整咗,
真係令投入度大增呀!

鉑金玩家

比咁多位ching毒一毒之下, 我都整咗,
真係令投入度大增呀!
David! 發表於 2010-11-14 00:50

可惜隻game限制左會章edit數量..................如果唔係我整埋港league,j league !