設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[其他] 我的珍藏 - "武俠" 實物圖 P.137

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

係呢段時間我會全力做魔鬼,引死你!
sutter 發表於 2011-10-15 21:30

我見到你兩個就好似東邔西毒咁

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
藤原拓海 + 10 + 10

查看全部評分

退燒了

專業玩家

依依不舍

正系:相见难时别亦难啊

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

正系:相见难时别亦难啊
天涯波客 發表於 2011-10-16 00:21

放心好了天涯
準備睇特別篇、聖誕禮物篇、心血來潮篇、預覽篇等等

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復 646# Collection

嘩,真係睇少次都唔得掂。collection 兄重乜搞到咁傷感,重有我幾時變咗師伯, 計輩份點計都係各前輩高D, post76有大家經常分享珍藏係各喜好BD 既師兄弟福分,其望您再譽歸來,好好分享您閉關時期既collection

p.s. 我D 喵喵雖然無影碟咁多,但一樣帶比小弟歡樂

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

希望COLLECTION 兄快D 返黎。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

[我的珍藏] - 要完結了,
係度真係要好多謝有Post76呢個咁好嘅平台  
等我可以認識大家, 透過網 ...
Collection 發表於 2011-10-15 21:05

COLLECT兄, 小瑟不嬲都有追你既POST, 就係由香港教父陳浩南開始的, 睇你呢個2011年最後一擊既 TRON, 真係勁到爆, 你逐張相暘完再排名, 係FORUM上係都幾要時間同心機既一件事, 你仲可以好似古仔咁同我地慢慢介紹, 絕對係76之福, 所有藍光迷之福呢, 期待你既2012新開始呀, 支持你, 支持你~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

76 BLU-RAY軟件討論區又少了Collection兄一員猛將!
加上劉一舟兄離去,sutter兄又減少出post,相信大家都會覺得若有所失!
不過長江後浪推前浪,一定有其他師兄新加入分享自己的珍藏!

專業玩家

对于包装党而言,果d美轮美奂既盒,真系毒药啊···

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 663# sutter

係呢段時間我會全力做魔鬼,引死你!
sutter 發表於 2011-10-15 21:30

係先好講, 呢段時間比你出手,  
出年嘅我"序幕一擊"其中一部份肯定毒死你    

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 666# 小龍

Ha ha see you soon
小龍 發表於 2011-10-15 22:03

出咁來post第一次得到小龍兄比10分, 好