設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Collection

[其他] 我的珍藏 - "武俠" 實物圖 P.137

星級玩家

QQ
辛苦你啦,师兄。

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

"我的珍藏" - 2013出post巡禮

序 :

出post呢個時候, 應該重有唔夠半個月就農曆新年, 梗係要同各位睇
post 嘅版友講聲 新年快樂, 心想事成先

這是我 collection在post76註冊的第二年, 雖然不是什麼特別, 不過卻是
"我的珍藏" 嘗試最多變化的一年, 計有將Blu-ray人物化 / 加多咗自製圖片 / 每次
個post都加上"下期預告" 同 "不日預告" 等等 ! 當然重有算見得下人嘅"女優珍藏館",
一個文字同圖片兼備嘅新嘗試, 總知希望大家每次睇post都叫有d新鮮感嗰隻

這個中滋味實在是筆墨難以形容, 但我可以感覺到這已經和當初只是拍個照出post
形式大大不同了 ~ 當然, 這一切還是有賴於各位長久以來對 "我的珍藏" 的支持  

不管你是喜歡在下的影碟...還是文筆...或者是我出post的方式 !
"我的珍藏" 的遊覽人數及分數都是你們所賜予的, 在這裡我再次向各位說聲多謝,
這一年來多虧有你們的支持, 鞭策

在送走2012年的同時, 我要許下2013年的心願, 希望能有更多的時間寫post,
也希望 "我的珍藏" 能企劃出更多有趣的post, 讓大家睇得開心, 當然, 這一切也都有
賴於各位繼續指教與批評 ! 好, 寫到呢度睇下2013年有乜先

下期預告 :
"大軍殺到" 系列 - 當然繼續上陣

不日預告 :
始原 vol.1 - "我的珍藏"中毒之原頭, 首次展現

不日預告 :
"我的珍藏" - 2012 復仇靜待
2013 我的珍藏 ~ 誇年製作 "復仇終極"
所有未露面之版本 "復仇盡現" ......This year is coming soon

不日預告 :
序言 :
一石擊起千重浪, 怒海翻江.......似要將眼前的一切撕碎, 摧毀!
唯一人一拳, 鐵拳無雙.......

"我的珍藏" 2013年度大作 ~
"一人鐵拳, 一拳無雙" is coming soon

差d留咗呢個post
正斗女優靚又多
樣貌身材響噹噹
松島明步及波多
個個名字都識過
幾多個夜陪伴我
多少影像不能忘
但......要數精彩, 還看"我的珍藏"

不日預告 :
"女優珍藏館 vol.2" ~ "水著女王"
暫代圖片

"女優珍藏館 vol.3" ~ "既善良又勇敢"
暫代圖片

唔係la, 收筆唔寫la, 為咗報答你哋長期嘅捧場, 我唯有犧牲小我   
馬上煲多幾隻咸碟, 攞多d靈感寫好個post先, 你地話勒 ~ 我係咪好偉大呢 ?  
你地識做la

評分

參與人數 21威望 +176 金錢 +156 收起 理由
ivan1122 + 10
aidan + 10 + 10
guly + 10 + 10
Ken704 + 50
jack331 + 10 + 10
herox + 10 精彩Report
劉一舟 + 1 + 1
jt24 + 10 + 10
choi2010 + 5 + 5 用家心得
kenneth529 + 10 精彩Report
dragonyam + 10 + 10
saint@silver + 10 + 10 唔錯既分享!
sutter + 10
小龍 + 5 + 5
alibabar + 10 精彩Report
sunboy + 10 + 10 唔錯既分享!
ctwdavid + 10
阿正 + 10
keke323 + 5 + 5 精彩Report
tinsly + 10

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

其待你既松島巡禮....

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

真係辛苦晒,要你睇咁多咸碟

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2013-1-25 00:11

ching 收埋咁多好野
【苦盡甘來】

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

lawgc8 發表於 2013-1-25 00:35
真係辛苦晒,要你睇咁多咸碟

AV健次郎頂得順既

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection兄文彩中有齊甜酸苦辣....咸!

1萬

白鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖俠勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

熱切期待Collection兄...

黃金玩家

新新手

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Collection 發表於 2013-1-25 00:11

正到暈
TV:LG LA9700
BR player: OPPO 105D, PS4
Amp:Yamaha 3010
speaker:Focal 714v ,CC800vw , Klipsch RB41,Mirage OMD 5 ,polkaudio surround speaker
Subwoofer: Sunfire HRS12