設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: marcolau

[情報/開盒] 開心入紅渣^^

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 marcolau 於 2007-5-26 01:17 發表

我未砌都唔會拆袋,費事唔見,
不過......一次咁多啦。
影d比較圖過你睇。

有兩個安天線嘅頭頂(紅綠各一),咁紅彗星換天線就方便好多喇。
http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!povxoJmACCiaBjCPG2U-&photo= ...

其實你唔洗拆袋,都可以影的,點都好啦!謝謝你這個有介照的靚圖片...:handshake :handshake
我非常鍾意紅豆和綠豆渣的,獎你精華一粒!Smilies002
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

進階玩家

出左...好要諗一諗買唔買. 之前都冇買過紅... 買返隻配返OYW 個隻2.0 Smilies010

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

我今日想入綠渣古(HGUC)襯鬥狼...點知搵兩度都冇...

放工去T-Hobby想買鬥狼, 點知我之前睇錯價錢, 以為係$369, 原來係$399...咪仲貴過旺角?之後冇買到, 只係買左GK白同透明, 兩個開關, 跟住搭鐵出觀塘,去偉利睇膠, 發現原來$369鬥狼係o係呢度...即刻入, 仲入埋開油水既蓋, 方便單手用
P5260517.JPG P5260519.JPG

三百幾, 一隻大MG既價, 入面得幾塊件, 不過好多details
P5260520.JPG P5260524.JPG
老母幫我o係觀塘介左塊鏡..不過個轉檯太快, 我諗都唔會開佢..一開上面D野就會向外"西"!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 marcolau 於 2007-5-25 22:20 發表
http://hk.blog.yahoo.com/photo/photo.php?id=jw!povxoJmACCiaBjCPG2U-&photo=ap_20070525095310341.jpg
今日入左紅渣(紅彗星),綠渣之前入,一齊影。
雖然人地話元朗$19X,不過車錢都咁上下啦。
本來見到$219都諗住入,點 ...

唔知我買平唔平呢?Smilies012
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 22:06 發表

唔知我買平唔平呢?Smilies012

好....你住邊....我買起你.....:@
其實我好睇得好開嘅,最緊要唔好比我女友知啫.....:lol 。

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John,你支GX100幾錢.....
我今日出MK買唔到,之前英明賣$15,依加冇晒。:funk:
另一間$18.....唔買......:@

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2007-5-26 22:48 發表

好....你住邊....我買起你.....:@
其實我睇得好開嘅,最緊要唔好比我女友知啫.....:lol 。

好好...你快快來馬安山買起我吧!我等你...Smilies005 Smilies005
車~你唔比你條女睇,她一世都唔會知啦!;P :lol

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

$15, T-Hobby..
o係果度聽到人吹水...果個客好明顯係唔識野, 話我串都係咁話, 不過個D sales都仲好有gas同佢傾
Sales:「快靚正既話, 可以揀鐵球」
客:「邊隻呀, 果隻? 車, 係砌都唔砌鐵球喇」
Sales:「都唔係咁話架, 有D人可以整得好靚架」

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 22:52 發表

好好...你快快來馬安山買起我吧!我等你...Smilies005 Smilies005

馬鞍山?自己友喎,我嚮富安,你呢?:lol

講番正題,你嚮邊樹買架,$198咁平,等我拿拿聲入番隻先,唔該晒!:)

銀級玩家

原帖由 DVD迷 於 2007-5-26 22:52 發表

其實我都知愛民村買$199,不過費事特登坐車去,
對我D三步不出門嘅人黎講,愛民村咁近我都唔去,何況馬安山,車錢到比左佢啦。:L
所以你可以長命D(唔殺你住)。:lol