設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 威廉

[討論] F100fd samples

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都覺... f100.. zoom盡再加防震.. d相出黎都ok... f30當年都做唔到

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

妖!畀你o地班友毒到Smilies015 Smilies015 ,28mm 加 SupreCCD 真係引死人!琴日即使 post76.com 死o左上唔到我都忍唔住走o左去入o左部!部 F30 睇o黎都係益阿爸

話時話,旺角o的大鋪差唔多斷晒,下一水又唔知仲係咪 MIJ,係入o既就真係要快!蘇州過後無艇搭Smilies010 Smilies010 Smilies010

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 ssss41357 於 2008-3-30 07:51 發表
問題不大啦~

總之而家一邊機照玩,一邊留意住官方有乜行動~ :D

無錯,有幾可用到 1600 ISO o丫?
不過 28mm 兩邊變形都幾勁!不過機仔都唔可以要求咁多
個 menu 真係無以前咁方便,下下都要按入 menu 度 set,個 scroll 制同 zoom 制同 F30 又唔同o左,睇o黎又要一排先慣!

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 魚腮人 於 2008-3-31 10:29 發表
妖!畀你o地班友毒到Smilies015 Smilies015 ,28mm 加 SupreCCD 真係引死人!琴日即使 post76.com 死o左上唔到我都忍唔住走o左去入o左部!部 F30 睇o黎都係益阿爸

話時話,旺角o的大鋪差唔多斷晒,下一水又唔知仲係咪 MIJ,係入o ...

果然係人人毒我,我毒人人既post76精神Smilies019 Smilies019 Smilies019 Smilies019

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我星期6係tst.. 中源...$3080, 4g class 4 card, 副廠電, 袋, 腳, 保護帖.......MIJ.....

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我0係298 DC career買. 百無, $2680. 佢話佢地仲有幾部. 而且今日可能有貨番.

話時話舊電都幾快無電, 一次都係影一百幅相到. 睇來要買多舊電. XD

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

嘩.....你地個個都入左呢部機呀, 好正咁喎!!!!Smilies019 Smilies019 Smilies019
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

三潮玩家

琴日好夜先出旺角,無乜點格價,行o左幾間大鋪都無貨,見肥花有就入o左,又係 $3080, 4G Kingston SD card, Momax 副廠電, 原廠假皮套, 座檯腳架, 保護貼, MIJ

三潮玩家

我3080個個冇送電比我.. 買多粒電睇黎係一個 MUST

三潮玩家

原帖由 lkljason 於 2008-3-31 10:39 發表

果然係人人毒我,我毒人人既post76精神Smilies019 Smilies019 Smilies019 Smilies019

係啦!手緊o的o個排都唔好上咁多o黎呀真係......XDXDXD