設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: maner394

[討論] .........................為了一個好友感受

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

itoy2008 兄講得啱!

QC 呢家嘢好多學問! Not only the number of samples tested, the way the samples ...
喬峰 發表於 2010-10-7 00:41

Ching stop pls
QC is one of the concerns.  More importantly, it's about the trust. It's about the reputation of the brand, the product and and the company.

Anyways, to maintain a friendly environment here, no more argument on it la.

Btw this is my last reply on this post.  No need to reply me whatever u agree or not.  Have fun.
都係搵娜姐幫手
想影音分家, 老細先同我分家

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

咁如果你鬧完個阿婆覺得開心啲舒服啲,你未去鬧囖!
喬峰 發表於 2010-10-7 00:46

咁應該鬧個阿婆定鬧供應商無做好QC?

西瓜我就無買啦,可能你買果個係好甜...

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

itoy2008 兄講得啱!

QC 呢家嘢好多學問! Not only the number of samples tested, the way the samples picked are also very important --- the so called Sampling.

每一種產品都有不同 standard。 最高規格當然喺 100% QC, 一般產品不常見,醫學領域嘅植入物就會有百分百 QC! 好簡單,出問題會死人的!
喬峰 發表於 2010-10-7 00:41

Sorry,  喬峰兄, I somewhat disagree with the last statement....It really depends on what product you are making. There are many things that you cannot do 100% inspection and still be able to sell the product after testing. 100% QC is not the answer to good quality. A good product comes from a good design, but marketing direction, cost and manufacturing capability have an impact on a good design.

星級玩家

咁應該鬧個阿婆定鬧供應商無做好QC?

西瓜我就無買啦,可能你買果個係好甜... ...
qq1122yq 發表於 2010-10-7 00:58

我會鬧阿婆點解揾d咁差嘅供應商....

星級玩家

百威線有幾"好"真係好多人都領教過,我自己一見呢個牌子就敬而遠之.....

連個包裝同個條線及頭既外貌都要抄人,大家諗下會有幾好呢?

進階玩家

咁如果個西瓜要幾百蚊1個,買咗返去有d人覺得甜,有d人覺得唔甜...
咁覺得唔甜d人可唔可鬧個阿婆呢?

志 ...
qq1122yq 發表於 2010-10-7 00:34

甘4百蚊1個西瓜同8百蚊西瓜比, 好自然4百蚊個西瓜一定唔及8百蚊個好食.
因Budget有限關係, 我係鋪頭都買左依條線, 我好自然唔會同8百蚊個西瓜比,如果你甘都要鬧個阿婆甘依個就係自己問題
講真, 條線雖然唔係話咩絕頂正貨, 但有冇你地講得甘差先? 你自己係屋企試過末先? 唔好人話差你又話差. 小朋友!
依個世界有好多人會利用你地去達成自己目的. 到依家個D人去左邊? 你米第一個行出黎,,仲有好多依個價位既線係你地眼中都係未必好, 甘你又唔講下?
只講Post76賣過既線? 目的顯然而見啦! 總之你自己諗下啦 年青人

黃金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章

Sorry,  喬峰兄, I somewhat disagree with the last statement....It really depends on what product y ...
chrisclw 發表於 2010-10-7 01:04

You don't have to say sorry to me! And there is nothing to disagree on what I said. I don't know ALL the products but some and medical implants are somewhat I know for many years. I did not say 100% QC is the ONLY answer to good quality.

For your info., GE, JnJ, Medtronic... are ALL on 100% on their implants. If you can save money for them by cutting down their cost and not increasing the risk. I believe they are more than welcome to pay big bucks for your suggestions!

星級玩家

You don't have to say sorry to me! And there is nothing to disagree on what I said. I don't know A ...
喬峰 發表於 2010-10-7 01:20

LOL....like I said..."it depends on product".

FYI....I do know their concerns on quality and safety in the medical industry.  

星級玩家

甘4百蚊1個西瓜同8百蚊西瓜比, 好自然4百蚊個西瓜一定唔及8百蚊個好食.
因Budget有限關係, 我係鋪頭都買左依條線, 我好自然唔會同8百蚊個西瓜比,如果你甘都要鬧個阿婆甘依個就係自己問題
講真, 條線雖然唔係話咩絕頂正貨, 但有冇你地講得甘差先? 你自己係屋企試過末先? 唔好人話差你又話差. 小朋友!
依個世界有好多人會利用你地去達成自己目的. 到依家個D人去左邊? 你米第一個行出黎,,仲有好多依個價位既線係你地眼中都係未必好, 甘你又唔講下?
只講Post76賣過既線? 目的顯然而見啦! 總之你自己諗下啦 年青人
stephenwu 發表於 2010-10-7 01:12

咁用家呢意見呢? 計唔計?

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

因Budget有限關係, 我係鋪頭都買 ...
stephenwu 發表於 2010-10-7 01:12

e~早排又有一個榴槤比拼會喎,我又係無食過,但係好多人都話抵食夾大件...

Post76又賣過,咁目的又係咩呢?大哥哥...