設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: tung11280

請問為何刪除回復

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

請問為何刪除回復

根據以上2條link,由#15開始巳離題了。你意思係唔係話點解其他post離題就cut! 依個就唔cut?
另外,本站既金錢暫時唔會當真錢用,依D只係討論區附件程式,唔需要睇得太嚴重,上黎目的都係因為自己既興趣同別人交流,分享呢!

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

銀級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

根據以上2條link,由#15開始巳離題了。你意思係唔係話點解其他post離題就cut! 依個就唔cut?
另外,本站既 ...
Ken704 發表於 2010-10-2 14:09

參考姐,唔係呢兩條link,係我同佢講其他話題被cut
�ɶ�  챴

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

請問為何刪除回復

參考姐,唔係呢兩條link,係我同佢講其他話題被cut

你同版主旣對話被刪,相信係版主唔想影響原先post既topic而刪除!
放心!絕無其他!

另外,可能有會員覺得討論區off topic, 只出icon有咩問題。但我可以話比大家聽,我地已經寬鬆左,但寬鬆左又係唔係代表咩都唔做呢?

我舉個例子,有隻 game fifa 11出,根手成個討論區有20人出左20個topic 都係關於依隻game,版大唔cut,咩都唔做,換黎收到好多投訴,但如果做番arrangement, 起碼讀者會睇得舒服, 但這樣做,可能對個20人有小小hard feeling, 但版大亦純為大家著想,唔想你地睇得貢辛苦。你地覺得版大有錯嗎?

至於有D刪有D唔刪既off topic,我可以同大家講,基本上又好多我地未別能即時處理,或可能miss左!絕對無針對人既成份,只係對住件事黎做!

所以依點係好需要大家幫助,令依個討論區更加充實, 更加令你留連忘返呢! 無論2位當事人,其他會員亦好, 我大致上回覆左大家,敬請大家明白。

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

1萬

三潮玩家

tung兄! 其實只要回覆文章時圍繞住個Topic黎講就唔會有類似事件發生呢!

[吹水區] 今日早放落信和行個圈
由#14開始
http://www.post76.com/discuss/re ... 9978&fromuid=92

[吹水區] 十一國慶
由#15開始
http://www.post76.com/discuss/re ... 1092&fromuid=92

[吹水區] 今日到訪新住客
http://www.post76.com/discuss/re ... 7733&fromuid=92

[HIFI音響軟硬件討論區] 今日執左舊黑色野... 返屋企... (DAC)
由#13開始
http://www.post76.com/discuss/re ... 7894&fromuid=92

[HIFI音響軟硬件討論區]  川井郁子 The Best of Ikuko Kawai 呢隻真係精選中的精選
由#48開始
http://www.post76.com/discuss/re ... 6435&fromuid=92

[HIFI音響軟硬件討論區]  Musical Fidelity M1 DAC
由#54開始
http://www.post76.com/discuss/re ... 9455&fromuid=92

1萬

鉑金玩家

無錢交管理費,六合彩都無錢買

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 14# Ken704
Ken兄、希望〇T的規則不適用「吹水區」、原因「吹水區」的建立是希望大家輕鬆傾談、主題是死的、如在連「吹水」下下都要時刻望住主題、這様「吹水」有何意思呢・謝謝!

1萬

三潮玩家

回復  Ken704
Ken兄、希望〇T的規則不適用「吹水區」、原因「吹水區」的建立是希望大家輕鬆傾談、主題是 ...
sunny 發表於 2010-10-5 00:50

係! 吹水區一般黎講我地都冇咩點處理,  目的係希望大家輕鬆傾談!
不過如果有樓主投訴自己出既Post有人Offtopic太勁, 就會視乎情况而定

1萬

鉑金玩家

無錢交管理費,六合彩都無錢買

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 16# Ken704
明白晒、唔好「騎劫」就可接受、謝謝回覆。

1萬

三潮玩家

回復  Ken704
明白晒、唔好「騎劫」就可接受、謝謝回覆。
sunny 發表於 2010-10-5 01:08

唔駛謝謝! 大家都係有傾有講先有溝通! 有溝通就可以避免有不愉快事件發生!
第曰有咩意見, 你地都可以同各大所屬版面既版主提出,反映. 我好相信每位版主都會義不容辭同每位會員溝通呢

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回復  245141525

我哋交談金錢何用,係唔係可以變真錢用,等錢用之類交談,不過而家知計分用{:6_244 ...
tung11280 發表於 2010-10-2 12:47

如果可以變真錢用, 我諗 76 人流一定係全港最高呢!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

冇錯勒, 總之如果「騎劫」行為會另到有人不快既, 我地就一定要處理架勒, 需知有時有版友開 TOPIC出黎係講討論佢想知既事, 但之後有版友吹吹下好似變左另外二個版友自己係求討論同樓主想知既唔關係既事, 做樓主既就會好冇引呢!!!

希望大家都明白都體諒我地版主們做事都係希望大家可以討論得開心同愉快, 上網無非都係求開心呢!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.