設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Tomotoshi

[港版] <唐山大地震>Aftershock : 港版 Blu-ray "(實物圖)"

黃金玩家

我覺得好好睇

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

Buy Item .....

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我尋晚都睇左.......呢套戲好可能唔係人人都話好睇, 點解??? 因為成件事係講骨肉之情, 如果你/妳係未生小朋友既, 我相信好多位跟本就掂你唔到, 唔好話感動, 但如果已為人父母既, 我相信成套戲睇哂一定唔會辛苦, 另外唔係打喊路, 中國劇情片來講, 小剛既電影真係有水準, 尤其畫面秀麗, 真係唔似中國大陸呢........再詳盡既 REPORT我就遲小小先同大家分享!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我父母昨天睇完, 到Last2位老人家喊左出黎! (P.S. 我比佢睇之前,唔講過會喊)
最後我父親講左一句:好耐冇1套Movie能令我坐定定睇足2個鐘!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

近年睇戲入戲院, 係Avater同呢套, 無聽到電話鈴聲.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

不過呢隻碟既TRUE-DD, 有窒聲既情況喎, 大家有嗎????
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

無錢交管理費,六合彩都無錢買

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

不過呢隻碟既TRUE-DD, 有窒聲既情況喎, 大家有嗎????
小瑟 發表於 2010-9-29 22:11

我用DTS-HD無留意TRUE‐DD、不過有試過粤語旁述、IQ低唔明邊個會用、今閲報オ知給失明人事享受電影而設・

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我父母昨天睇完, 到Last2位老人家喊左出黎! (P.S. 我比佢睇之前,唔講過會喊)
最後我父親講左一句:好耐冇1套 ...
Ken704 發表於 27/9/2010 11:25

買咗都未得閒睇, 呢兩日試吓先.

高級玩家

冯小刚是中国羞耻!消费别人的悲痛(尤其以四川大地震为甚),但绝口不提制造惨剧的人为因素,(没有豆腐渣工程,就不会那么多死伤),他身为地震委员会会员(名称不记得),记者问他如何揭止豆腐渣工程,他就含糊带过,算什么director啊!只是不断说看完不哭不是人,当全中国人是白痴?难道我们是只许哭笑,不许思考的民族?看完此电影后,我的愤怒一直没有熄灭,那管他技法多好?他只是有计算,没有良心的工匠!!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

冯小刚是中国羞耻!消费别人的悲痛(尤其以四川大地震为甚),但绝口不提制造惨剧的人为因素,(没有豆腐渣 ...
nigo12 發表於 2010-10-4 00:06

中國大陸D人做野既道德操手故之然有問題,需要時間調整同教育,但係最大既問題其實係貪污,上有決策下有對策,中央政策難以執行,咁點會無豆腐渣工程吖!要改變並唔係一照一夕既事,唔好責怪馮小剛啦....政府都當睇唔到唔追究,咁你想佢點呢?

另外,這個論壇談論既係blu-ray電影軟件,在這裡談政治似乎唔係太適合!