設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: karl1985

[請教] 一次新手入門的經歷...(29號買左對後置)

專業玩家

我六月尾係阿X入左全套黑QUAD L2 + 72 結果二日後送齊...無咩投數

佢再答你無存貨,升呢9L2罷就,我對SR都用緊唔錯...唔錯...

專業玩家

有對借俾你都
可以開下部amp 有冇問題

Sent from my iPhone using 大板凳

希望聽日順順利利收到 ...
karl1985 發表於 2010-9-17 12:50 [/quote]

1020+QUAD 可能真係好賣得滯唔夠貨都未定
如果KUM安排都起碼可以試清楚其他野先
不過好似有位師兄KUM講 , 要佢借對好D GE FS當賠罪補數都好WO

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

GOOD LUCK Ching!!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

索性 up 上 9L 啦~

星級玩家

T&T

唔係呀?
邊間鋪咁做嘢呀
平有平玩,貴有貴玩.
玩的開心玩的滿足先係最重要
知足常樂!!! ^++++^

星級玩家

通常我買機,第一時間都系問佢有冇現貨先,有就買,冇就下次先~
從不落訂等貨~ ...
lauho 發表於 2010-9-17 03:27

我都同你一樣諗法...有錢你驚無得買! 錢在我袋幾時都係最穏陣!!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我都唔知咩喇叭
但求收左其他野先
karl1985 發表於 2010-9-17 12:34

Ching, king sir講得啱呀, 一定要貴過你個對, 是但俾對cheap 嘢你, 可能一去無回頭, 唔會落力同你追貨
其他嘢送貨時重要立即開箱睇過大致無問題, 如花, 有塵, 機身serial no 同盒是否一樣, 以免收咗re-pack貨.....
anyway, 祝你d機一家團聚, 快d齊齊整整la

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

Ching, king sir講得啱呀, 一定要貴過你個對, 是但俾對cheap 嘢你, 可能一去無回頭, 唔會落力同你追貨
...
yoes 發表於 2010-9-17 16:09

如果係呀X就叫佢整對JMlab你嘆下~  不過怕你會中招
Sony XR-55A90J
Focal 826VW+CC800VW+SR800V + KEF Q50a
Yamaha A6A
REL T/9i with Arrow
Cambridge Audio Edge NQ + Edge W + io data soundgenic
Marantz SA15s2 + PM15s2

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果係呀X就叫佢整對JMlab你嘆下~  不過怕你會中招
furanku 發表於 2010-9-17 16:23

小弟地方淺窄
所以只放得落衛星仔

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

...
yoes 發表於 2010-9-17 16:09

希望唔會啦...
唔知佢會借對咩俾我呢