設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: thomas430

[投影機/幕] 擔粗粗買下這線材

關閉 [複製鏈接]

進階玩家

開工做project,下午無時間回應
thomas兄,post76是唔歡迎人講這店的產品,一講就有火樂味,問你重夠唔夠膽講!
至於hintel線王,稱得上線王,當然有所專長o拉!
但聽說你都是在網上做電源線賣給別人的,如真的話就有利益衝突,所以不應多講! (有錯請糾正)

至於團購一事,我都覺得處理有問題,時間上唔應該襟接近,我都有問過店主,他說:有苦(聰),是廠的突然要求,不便多說了!
但版主話: 忍左好耐,團購跣獲金,有幾金,可否講講...
例如這店給post76多少錢1條,post76又賣多少錢1條給網友,是否虧了本???
呢D商業祕密有興趣八卦下

我唔係想同人吵甚麼甚麼,我只是說批評是要講理據,沒理據就不便多說了

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

咁即是當年果條2百幾萬用D咩超導體加液氮冷凍先用得果條喇叭線都玩過??咁就要分享啦,都冇咩機會見過!! ...
ballvball 發表於 2010-9-12 23:32

咁要問線王本人願唔願分享先得.....你知啦佢係高人嘛

係喎..... ballvball 兄呢排忙咩,無上黎都成十日啦,係呢個post見到你真係開心!

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

thomas兄,post76是唔歡迎人講這店的產品,一講就有火樂味,問你重夠唔夠膽 ...
youku 發表於 2010-9-13 01:30

咁你收D料真係錯晒啦,hintel線王從來無係任向科林造線賣比人,佢只係即場表現過用指甲夾 diy 電源線,佢連玩完D玩具都好少放出去,你又聽邊幾個師兄講架.........

星級玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章

thomas兄,post76是唔歡迎人講這店的產品,一講就有火樂味,問你重夠唔夠膽 ...

youku 兄,
可能是你記錯LA 我從來都沒有做電源線賣給別人的 而我做過電源線同SIGNAL CABLE好多都是送比自己老友(重要送到上門 )
TV  :Pansonic 42PY800 PLASMA
AMP:Pionner VSX-LX51
BDP : Pionner 4110
SPK :MA BR5 + BRLCR + BRFX
SUB :SunFire HRS-12
STB :MTV3000
PB   :Sine 30A

1萬

黃金玩家

跟本唔存在蝕同賺的問題,呢個係做生意手法問題,佢另到 76 被人指指點點......ballvball 兄 在38#的疑問就最好例子!
    至於團購一事,我都覺得處理有問題,時間上唔應該襟接近......呢個己經係最好的理據!

如果你真係想知"這店給post76多少錢1條,post76又賣多少錢1條給網友,是否虧了本???"咁你可親自問小瑟兄本人, 我相信佢一定老實答你!

進階玩家

睡之前再黎過
多謝hintel 當事人和maner的糾正,大家客客氣氣互相討論,事情的真相咪出來o羅
其實做線賣果個係邊個???有無人講比我聽,如不便公開就請pm我

至於人家的生意策略和同邊個邊個唔妥,唔關我地事,我只不過多口八卦下

我地用家最緊要買時開心,用既錢得到合理的回報!  話之你地的恩怨

其實用家最緊要懂調校,好野唔識發揮就是浪費。

評分

參與人數 1威望 +4 收起 理由
maner394 + 4 我很贊同

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復 47# youku

係喎,都唔駛一朝被蛇咬就以後都一提就火到嚟
我其實都係用緊佢D 銀線
�ɶ�  챴

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

百威同schumann係友網早已出過事, 我冇身歷其中所以只得個大概, 不過要search都唔係乜難事, 講起呢兩個牌子我都有點介心。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

吾好這樣說 是大家比面小弟 我沒有三十年功力,
但是百威hdmi (1.3紫蛇同1.4青蛇)同條單 ...
hintel 發表於 2010-9-12 15:20

下!我重以為只糸我...

進階玩家

我都係青蛇用家
入貨價錢4XX
用左又真係 覺得質素唔錯, 又叫左兩朋友入貨
之後 AV SHOW見減左價  3XX
朋友同我講”蝕左”,
我答覆佢地, 早買早用, 遲買遲用
而且電子產品野, 早買早蝕, 遲買遲蝕, 唔買永遠唔蝕!!

不竟人始終係人, 打個比喻,
係信和入左隻限定版玩具,
之後如果個價升左, 就好開心, 因為賺左,
但果個價跌, 就唔高興, 感到比人搵左笨,
其實最重要是自己鍾唔鍾意果件物品….
各位都不用生氣….
我今日多言了, 請大家見諒,

P.S. 我平日都只會出一些 “ 正” 弓起”等 REPLY POST HEA 下….今日打多了幾十倍字, 版主可否加分給我呢……….哈哈哈哈

評分

參與人數 3威望 +25 收起 理由
ryuichi + 5 意見中立
小瑟 + 10 既然你開到聲, 我一定加比你既~~哈哈 ...
maner394 + 10 精品文章

查看全部評分