設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[官方團購] [電源線團購] PE Lab線材團購活動(圓滿結束)

關閉 [複製鏈接]

星級玩家

支持團購,已SEND表格,THX版大~..

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄,及時趕及,但漏一條,又不能 PM 你,己email你,請代更正。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

各位團友好,

小瑟今日先PICK UP返大家既REQUEST, 今日內會做好個最UPDATE既團購LIST比大家, 係12號前, 會出埋入數MAIL比大家, 如果大家見個MAIL內既ITEM係唔岩既, 請先唔好理住, 照返你想訂購線材既價錢先, 之後再係度回POST將你最新想訂購既咁多個ITEM同數量 POST返出黎呢度就可以了!!!!

2) 確認成團之後就會在09月10日至12日, 以 EMAIL方式向團友提供入數戶口之資料.
麻煩在以下日期前, 將認購款項入數到指定HSBC戶口,
然後再依電郵內之指示進入團購系統提供入數證明.
#截止銀行過數入數日期: 2010年09月14日星期二17:00

以下係回覆大家之前問我既POST的~~~

小瑟兄,我pm唔到你改, 照你意思做,  delete左之前既 order, 我再 submit一次,Thanks 另外我剛剛重新訂過,系 ...
sunny388 發表於 2010-9-9 19:12

依家你既ORDER係ITEM1 X2, 你要改咩就直接比你依家想要既ITEM我我幫你係PROGRAM內改啦~~
THX~~~~

回覆  小瑟

小瑟兄我想修改Order如下
原本的Order
認購項目: 3) PE Lab ST - MK紅色Hospital Grade 英式 ...
sanlamsan 發表於 2010-9-10 13:32

OK, 我會EDIT你既ORDER呢~~
THX~~~

小瑟兄,我pm唔到你來改單, 所以我跟你的建議做,  delete左之前既 order, 再 submit一次,Thanks 另外我剛才 ...
sunny388 發表於 2010-9-10 19:15

你都真係幾醒喎, OK架勒, 我會同你DELETE左 你第一個ORDER, ITEM1 X2 果個ORDER先~~
MANY THX~~~

小瑟兄:
原本訂購
認購項目: 4) PE Lab ST - WATTGATE 5266i 美式插頭(不適用於香港境內) + 瑞士尾頭Schurt ...
tony6385 發表於 2010-9-10 19:49

OK架勒, 我會跟你個LIST同你改架勒~~~

小瑟兄, 請check pm, thx..
kaikaijason 發表於 2010-9-10 22:15

收到, 回左你勒~~
THX~~~

小瑟兄,及時趕及,但漏一條,又不能 PM 你,己email你,請代更正。
CoolBlack 發表於 2010-9-11 00:18

OK, 收到你既MAIL勒, 會一次過改埋~~~
THX~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

鉑金玩家

真係好期待....唔知會唔會有機會提早收到呢....

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

可以用HSBC EBanking過數嗎?

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟兄你好!小弟13-20號因要外遊關係,恐怕無時間處理入數及上傳等事宜,煩請小瑟兄取消小弟的order,sorry & thanks!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

已過數並上傳入數紙於表格中,煩請查收。

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

回復 3# 小瑟

小瑟兄, 我訂左條英式e-force, 冇收到你個update list同埋入數email
平有平玩 貴有貴玩 最緊要唔好比器材玩

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

我都未收到入數mail...

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

已過數並上傳入數紙於表格中,小瑟兄煩請查收。