設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: wwwbrian

[討論] 大家對鴨寮街買speaker & amp 有信心嗎?

高級玩家

回復  sanlamsan

sent!
wwwbrian 發表於 2010-8-20 12:13

Could you please also send me the price of Lux 505u ?  
新手入門

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 41# JamesK

sent!

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 40# tswtsc

sent!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我吟日落左去, 問佢部505u要幾錢..個價就平original sound $1200蚊有多..
佢又話黎緊會入金仔..所以我就叫 ...
wwwbrian 發表於 2010-8-19 18:49

Please PM me the price of 505U, 507U and E350. I can't pm you

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

回復  tswtsc

sent!
wwwbrian 發表於 2010-8-20 20:31

Ching,收唔到呀,可否再來. Thanks

高級玩家

回復 42# wwwbrian
Received! Thank you so much!  
新手入門

進階玩家

我好鍾意去鴨記買嘢,
包括影音, 相機配件, 電子雜貨,
俾人呃過, 但大部份時間都係執到平貨居多!

玩影音方面, 我都幾常逛鴨記啲舖,
二手店, 除非係箇中高手, 如果唔係我建議唔好去!
好易一頸血!

深水埗啲影音,包括鴨記, 去開三間,
第一間, 聯x, 服務好, 啲貨都幾多選擇,
高中低價都有, 雖然未必係最平,
但有得講價, 有時啲減價貨, 可以好平!
k仔中置, 幾舊水攪掂, 門外漢福音!

第二間, 九x影音, 啲sales無咁主動,
但如果睇到你有心買嘢,都好肯同你分析啲機的好壞,
價錢好多時平出面一截, 呢到有對好hit吓,外型好潮的喇叭仔,
我自己格過, 九龍區應該最平係佢咁濟,(甚少入新界或過香港)
不過唔好寄望好似聯x咁,
你剩係去吓吹水, 佢都甚少唔蘇你咁!

第三間, 冷門啲, 賣啲冷門影音器材,
cxxworkshop,
真係好似超級初哥的我,
好啱玩, 講真佢入啲amp仔,
絶對玩得過, 一千幾百, 留啲錢買隻靚啲喇叭都可以好好玩!

之前, 玩過佢啲t-amp同迷你膽機,
門外漢的我, 就覺得好啱玩,
我整部t-amp加對喇叭仔俾我個仔用,
我覺得好過大部分啲電腦喇叭,
尤其係人聲方面! 電腦喇叭好多時人聲一舊舊!
深水埗同鴨記係我哋男人的天堂, 電腦影音攝影, 好多嘢執!

進階玩家

Could you please PM me the price of 505U, 507U. thanks.. 回復 43# wwwbrian

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復 47# eric23sg

ching唔知CXX在那裡呢?

白鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

回復  tswtsc

sent!
wwwbrian 發表於 2010-8-20 20:31

Thanks Ching,已收到,但這是505U嗎?
可否有507U價作比較嗎?