設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[演唱會] 譚詠麟 2010演唱會 Blu-ray幾時出

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
譚詠麟 2010演唱會真係十分好看,我看了最後一場,真係好感動!

星級玩家

期待中...

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今次用3d拍攝, 超期待

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今次玩舊歌岩我d老餅呀!
請問有無玩重新編曲呢?我個人就唔係幾鍾意勒!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

今次玩舊歌岩我d老餅呀!
請問有無玩重新編曲呢?我個人就唔係幾鍾意勒! ...
lkljason 發表於 2010-8-17 18:59

我睇個場就無玩重新編曲...(21/jul)
Sony X90J  
Denon 4700
Giec 5500 / PS 5
Front sp : Jensen
Sur sp : JBL Pro III
Center sp : JBL HLS
Tf & Tm sp : JBL Control X
Sub: MK Sound SB1250
Belden 8471
Viablue X-25
Oyaide PA-02

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

我睇個場就無玩重新編曲...(21/jul)
giralda 發表於 2010-8-17 19:19

咁正常應該唔會場場唔同既!
請問有無演唱會既rundown呢?我想知道唱左d乜野歌

星級玩家

咁正常應該唔會場場唔同既!
請問有無演唱會既rundown呢?我想知道唱左d乜野歌 ...
lkljason 發表於 2010-8-17 21:19

Band solo
您知我知
魔與道
俗世洪流
Hold On Mary 諗真亦唔遲
擁抱
大合唱環節:
今夜情為証
情義兩心知
我愛雀班
80歲後
Music intro: 最愛的您
酒紅色的心
第一滴淚
凌晨一吻
望愛 (with band member)
此刻您在何處(with Joey & Patrick)
Two Joey Guitar solo
太鼓instrument:
Maggie
冷傲的化妝
香港 香港
知心當玩偶
愛情陷阱
成功需苦幹 (with關楚耀)
約翰人生 (with Mr)
如果我是譚校長 (Mr)
Mr Tam/暴風女神/世界停頓/剌客 (with Mr)
一首歌一個故事
忘不了您
幻影
愛的根源
愛在深秋
一生中最愛
情憑誰來定錯對
那些感動過人的歌
Encore
LOVE (With Wynners)
玩下啦 (With Wynners)
陪著她 (With Wynners)
捕風的漢子 (With Wynners)
夏日寒風 (With Wynners)
嗚謝有關單位
霧之戀
愛是這樣甜
相識非偶然
雨絲情愁
愛的逃兵
也曾相識
最愛的您
無言感激

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

我睇果埸有李克勤做嘉賓...唱第一滴淚,凌晨一吻
即刻有人大叫"左麟右李"...
Sony X90J  
Denon 4700
Giec 5500 / PS 5
Front sp : Jensen
Sur sp : JBL Pro III
Center sp : JBL HLS
Tf & Tm sp : JBL Control X
Sub: MK Sound SB1250
Belden 8471
Viablue X-25
Oyaide PA-02

2萬

三潮玩家

J J

Band solo
您知我知
魔與道
俗世洪流
Hold On Mary 諗真亦唔遲
擁抱
大合唱環節:
今夜情為証
情義兩 ...
場崎良美 發表於 2010-8-17 21:35

Thanks!!! 選歌好似唔錯喎!

銀級玩家

係YOUTUBE看過,今次好似唱得幾好