設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: ziv

[用家報告分享] 今日去完音響展,估唔到都有箱開

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

價錢又幾易入口.  試到膽味, 又分體牛, 又usb dac, size又唔大. 而且都叫香港名牌, 點都放心d.  ...
radhk 發表於 2010-8-8 08:18

師兄,你完全講出晒我地當時的心聲!!!!!

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

sorry,king sir,因為小弟頭先趕住開工,要整3條sfh doblue run 呢排買左好多都未攪,就 ...
ziv 發表於 2010-8-8 03:58

Thank You very much!有USB IN添!正喎!

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

嘩師兄.. 哩排真係開箱開到手軟...

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Thank You very much!有USB IN添!正喎!
KING 發表於 2010-8-8 10:59

YES AH...用NOTEBOOK試可以一插即用, GOOD AH

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

YES AH...用NOTEBOOK試可以一插即用, GOOD AH
rx79g 發表於 2010-8-9 00:04

膽機都可以玩 CAS

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

我都聽過佢SETUP係旁邊的組合,都幾OK下
鐵心心 發表於 2010-8-7 21:57

yes, 套大機幾ok, 隱約見到一部, 都係 16萬8 咋嘛  

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

原價$ $$xx 講完價$ #^xx ,俾完錢再泵佢送多2隻cd來聽  ...
ziv 發表於 2010-8-7 20:58

睇唔到幾$
ching PM 你

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

想問問 Ching 們
我想試下膽機
但我好多時聽pop,  band sound/ 電子  (e.g MR.children, X-Japan) 又結他,又琴,又鼔咁 ge
膽機會唔會唔啱我呢?

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

想問問 Ching 們
我想試下膽機
但我好多時聽pop,  band sound/ 電子  (e.g MR.children, X-Japan) 又結他, ...
黑冰 發表於 2010-8-9 16:49

膽機好似唔太適合你

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

膽機好似唔太適合你
ziv 發表於 2010-8-9 16:58

ching    有冇邊隻前級/合併功放啱我
想聽起尼各種樂器同人聲分離清析d