設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[香港影音玩樂展] 2010 香港高級視聽展【開幕日】報導及總覽 ...

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

相信大家係 8 月 6 日晨早,已經見到線王既全日直擊報導 ~ 會場內既消息、得知我地派出超過 10 位版版主及特攻隊作全天後直擊報導,係到多謝佢地抽空幫手。今年好高興既係 ... 我地網站已經廣為眾代理、發行所認識,所以先得到佢地提供一點點既優惠及安排相關 Hi-End 品牌負責人既訪問。
希望往後繼續可以第一時間報到大家有興趣想知既影音事、幫到一眾新手影音版友。

以下影音 Blog 內容係整合版主、特攻隊及版友出席呢個活動既分享、報導、相關內容及討論等,方便大家查閱 ...
http://www.post76.com/wordpress/?p=3806

評分

參與人數 4威望 +40 收起 理由
aidan + 10 Good job
245141525 + 10
hintel + 10
SonSon + 10

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

琴日見到大家,不過無同大家打招呼,因各位都好忙碌,只同心心兄交談一會

中午小弟肚餓,走左去電腦城樓下麥記,食左個咁大個仔都未試過咁貴嘅套餐
放底個袋唔夠我咬左個飽幾口,成袋相機無左,快過大衛高拍飛
回家取得有關遺失物品出細紙再求其晚飯後去衙門報案,攪到十點幾
各位版主,以上個人感受如有不合本貼,請代為冊除,謝謝

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

琴日見到大家,不過無同大家打招呼,因各位都好忙碌,只同心心兄交談一會

中午小弟肚餓,走左去電腦城樓下 ...
peter99 發表於 2010-8-7 09:14

唉..咁唔好彩

鉑金玩家

唉..咁唔好彩
chhanthony 發表於 2010-8-7 09:36

應該遇到專業扒竊集團 三個人一齊

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好野, 整左一個咁豐富既首日介紹, 另我呢D去唔到既人都好似係現場咁, 正呀!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

中午小弟肚餓,走左去電腦城樓下 ...
peter99 發表於 2010-8-7 09:14

peter哥  最後有冇去米樂聽下??
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

鉑金玩家

peter哥  最後有冇去米樂聽下??
鐵心心 發表於 2010-8-7 11:05

心心兄:無去聽MK呀,唔見左袋野,無晒心機啦

後來都見唔到你,見到wii wii 同班friend 响樓下房間穿梭

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

後來都見唔到你,見到wii wii 同班friend  ...
peter99 發表於 2010-8-7 11:13

唉!遇到專業扒手黨啦!真係人多既地方一定要小心!

鉑金玩家

唉!遇到專業扒手黨啦!真係人多既地方一定要小心!
KING 發表於 2010-8-7 11:22

教訓就係.........公共地方,乜春都唔好離身,死都痴到實

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

後來都見唔到你,見到wii wii 同班friend  ...
peter99 發表於 2010-8-7 11:13

唔見左袋野??? 比人爬左???
咁真係好貴的av show.....

我之後去左d房睇野,冇係大廳
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?