設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 747-300

[DSLR 單鏡相機] 兩年前既產物......

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜師兄又有新玩具
估唔到D90個價又幾硬淨wo,我入嗰陣都係6xxx
等睇師兄嘅靚相
不可一.不可再
向升級說不.向樹皮說不

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

快D買直倒喇, 手感好好多, 不過會重多少少!
josephm 發表於 2010-7-19 00:00

哈哈!! 係呀! 不過重D!
^_^超蠅量級影音天地^_^
TH-42PY800H
BDP-103D
MRX-720
RB-51
RC-10
RS-42
RP-140SA
Impact mini

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

恭喜師兄又有新玩具
估唔到D90個價又幾硬淨wo,我入嗰陣都係6xxx
等睇師兄嘅靚相 ...
cthong 發表於 2010-7-19 00:38

好呀! 不過等我"米"一輪說明書先,我仲未熟識部機........."
TH-42PY800H
BDP-103D
MRX-720
RB-51
RC-10
RS-42
RP-140SA
Impact mini

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

恭喜恭喜!!!
非常正
雖然是差不多2年前產品, 但CP其高,
個價十分硬, 同我年半前入差不多....
Happy shooting

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

我早幾個月都考慮緊入唔入...

最後放棄左....宜家等緊部新機出 !

Canon D 機出得太快... 1 年一部..... !

進階玩家

Canon D 機出得太快... 1 年一部..... ! ...
大玩偶 發表於 2010-7-19 10:29

講出新機頻率真係C同S贏曬...
朋友買咗500D一年唔夠又話出550D, 手頭上既500D即刻好似變咗古董咁

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

講出新機頻率真係C同S贏曬...
朋友買咗500D一年唔夠又話出550D, 手頭上既500D即刻好似變咗古董咁 ...
Hidekii 發表於 2010-7-19 11:05

好彩我呢一刻幾鐘意 n 記....

早排都想平平地入 550D ....

不過拎上手....就鐘意D90 ...跟住到宜家...一直等新果部出...

估計可能8月會有消息

銀級玩家

恭喜恭喜!!!
非常正
雖然是差不多2年前產品, 但CP其高,
個價十分硬, 同我年半前入差不 ...
yoes 發表於 2010-7-19 10:15

我哩個新仔,玩哩個已經夠曬皮啦!! 唔想玩入門(太輕),中階機又舞唔掂!(D功能又唔識用),哩部算啦!!
TH-42PY800H
BDP-103D
MRX-720
RB-51
RC-10
RS-42
RP-140SA
Impact mini

銀級玩家

Canon D 機出得太快... 1 年一部..... ! ...
大玩偶 發表於 2010-7-19 10:29

yeah! c記太快,其實我等新機嫁,但我只想感受吓玩單反既感覺,又驚新機貴,so入咗哩部!
TH-42PY800H
BDP-103D
MRX-720
RB-51
RC-10
RS-42
RP-140SA
Impact mini

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

yeah! c記太快,其實我等新機嫁,但我只想感受吓玩單反既感覺,又驚新機貴,so入咗哩部! ...
747-300 發表於 2010-7-19 11:16

其實新機...應該唔會過 1萬....

最慘係D90 唔多跌會.... 上年買都係 9千左右...  我上2 個月問價都要 $8千頭...