設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: DVD迷

Devil May Cry 4《鬼泣4》

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 marcolau 於 2008-1-31 12:27 發表

你係PS3版??
我加加埋埋咁多個版爆左十九幾次,邊度唔識請講.....

原來你玩左十幾次啦,真正播,我真失敗...:L :L

先謝謝你,我現在找咁那段...請等等啦!!Smilies014 Smilies014 Smilies014
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

係"僧院"上面屋頂有間房叫"司祭之部屋"那間,書桌上有個綠色寫了"左/右/右/左"的字體,不知道係唔係密碼????
還有火爐上有個數字機關密碼???係幾多號,請問點解法呢???Smilies014 Smilies014 Smilies014 Smilies014
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-2-1 23:00 發表
係"僧院"上面屋頂有間房叫"司祭之部屋"那間,書桌上有個綠色寫了"左/右/右/左"的字體,不知道係唔係密碼????
還有火爐上有個數字機關密碼???係幾多號,請問點解法呢???Smilies014 Smilies014 Smilies014 Smilies014 ...

中,你會見佢寫住咩10月14日之類,就係依4個no.
例如"左/右/右/左",即係左轉到1,再右轉到0.......
你轉中一個就會著燈,好易玩,但轉多左翻轉頭係唔計架,所以要再轉過.....
總之你每上去一次都有唔同道具,我唔係指走左再入翻去,而係隻game要經過依度3次,所以每一次睇書個數都唔同....^^

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2008-2-1 23:40 發表

中,你會見佢寫住咩10月14日之類,就係依4個no.
例如"左/右/右/左",即係左轉到1,再右轉到0.......
你轉中一個就會著燈,好易玩,但轉多左翻轉頭係唔計架,所以要再轉過.....
總之你每上去一次都有唔同道具,我唔係指走左再入翻去, ...

只著左一粒燈仔...其他那三個唔著了,因為我真係唔係好明的...............:L

我轉1/2先著一粒燈,其他要轉咩號數齊著呢???Smilies014 Smilies014 Smilies014

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2008-2-2 00:46 發表

只著左一粒燈仔...其他那三個唔著了,因為我真係唔係好明的...............:L

我轉1/2先著一粒燈,其他要轉咩號數齊著呢???Smilies014 Smilies014 Smilies014

假設no.係1、8....,左、右.....
咁就係見左到1,著一粒燈
因為佢停在1,所以由1開始右轉到8,就會著第二粒.......

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2008-2-2 01:10 發表

假設no.係1、8....,左、右.....
咁就係見左到1,著一粒燈
因為佢停在1,所以由1開始右轉到8,就會著第二粒.......

點到好,真唔該晒你先,我想知道你有沒攻略本,可以話我知係第幾期,我想買返....因為當時冇買機,所以冇買遊戲書睇?:'( :'( :'((因為我仲未過到那個密碼關...:Q :Q )

銀級玩家

原帖由 DVD迷 於 2008-2-3 09:49 發表

點到好,真唔該晒你先,我想知道你有沒攻略本,可以話我知係第幾期,我想買返....因為當時冇買機,所以冇買遊戲書睇?:'( :'( :'((因為我仲未過到那個密碼關...:Q :Q ) ...

都冇書講.....因為同xbox差唔多

http://www.xbox-sky.com/showthread.php?t=9249&tcatid=254
ps3就冇,xbox版啦

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

有條友玩dmc4,玩得好勁!!!Smilies019

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2008-2-3 14:38 發表

都冇書講.....因為同xbox差唔多

http://www.xbox-sky.com/showthread.php?t=9249&tcatid=254
ps3就冇,xbox版啦

真係唔該晒你,marcolau哥!!Smilies014 Smilies014 Smilies014 Smilies014 Smilies014