設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

蕭敬騰-洛克先生Mr.Rock演唱會Live紀實

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
洛克先生Mr.Rock演唱會Live紀實(3D立體限量超級豪華版2CD+2DVD)
蕭敬騰

推出日期: 2010年7月5日
語言:國語
出品商: 華納

蕭敬騰/洛克先生Mr.Rock演唱會Live紀實
最熱血沸騰的夜晚‧2DVD精彩重現
蕭敬騰:「就算唱到昏倒在台上我都願意!」…………
蕭敬騰洛克先生Mr.Rock演唱會Live紀實
收錄演唱會live實況____紀錄最熱血沸騰的感動
超值加贈 從未公開蕭敬騰幕前幕後精彩花絮
那個美麗的夜晚,
是你們和我一起創造的,
我,永遠不會忘記……
讓你回味蕭敬騰Live演唱會精彩實錄
讓你體會蕭敬騰演唱會瞬間的撼動

【產品介紹】
◎2CD:一次收錄共32首演唱會Live精采曲目
◎DVD1:獨家精彩花絮總長近70分鐘
1.【蕭敬騰不省話真情告白】演出前的心情告白
2.【蕭敬騰一千零一夜】完整彩排過程
3.【你所不知道的蕭敬騰】超獨家漏網鏡頭
◎DVD2:蕭敬騰/洛克先生Mr.Rock小巨蛋演唱會Live精彩實錄
◎28頁演唱會寫真與全新未曝光照片

http://www.yesasia.com/global/1022845554-0-0-0-zh_TW/info.html

唔知會唔會出bluray版呢?

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

CD 1
1. 王子的新衣
2. 上海灘
3. 樹枝孤鳥
4. Desperado
5. 給愛人
6. 我不會愛
7. 會痛的石頭
8. 開到荼靡
9. 無言花
10. 我懷念的
11. 看我七十二變
12. 飛起來
13. 愛的抱抱
14. NO BODY
15. 阿飛的小蝴蝶
16. Say A Lil Something

CD 2
1. 新不了情
2. 心如刀割
3. 衝動的懲罰
4. 愛如潮水
5. 童話
6. 活著
7. 善男信女
8. 原諒我
9. Blues
10. 小男人大男孩
11. 海芋戀
12. 寂寞還是你
13. 王妃
14. 征服+背叛
15. 收藏
16. 晚安曲

DVD 1
獨家精彩花絮總長近70分鐘
1.【蕭敬騰不省話真情告白】演出前的心情告白
2.【蕭敬騰一千零一夜】完整彩排過程
3.【你所不知道的蕭敬騰】超獨家漏網鏡頭

DVD 2
1. Open VCR
2. 王子的新衣
3. 上海灘
4. 樹枝孤鳥
5. Desperado
6. 給愛人
7. 我不會愛
8. 會痛的石頭
9. VCR倒數 2'
10. 開到荼靡
11. 無言花
12. 我懷念的
13. 舞曲組曲看我七十二變 + 飛起來 + 愛的抱抱 + NO BODY
14. 阿飛的小蝴蝶
15. Say A Lil Something
16. 新不了情
17. 心如刀割
18. 衝動的懲罰
19. 愛如潮水
20. 童話
21. 活著
22. 善男信女
23. 原諒我
24. 樂手SOLO
25. Blues
26. 小男人大男孩
27. 海芋戀
28. 寂寞還是你
29. 致謝詞
30. 王妃
31. ENCORE 1+VCR+ 征服
32. 背叛
33. ENCORE 2 + 收藏
34. ENCORE 3 + 晚安曲

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

sorry, 我諗我貼錯版,麻煩版主幫忙移走

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

佢唱歌真係幾夠爆又夠氣
出Blu-ray都會買返隻睇下!
Sony 46X350A
Denon AVR-4310
Rotel 1066 Power amp ( Bridged for LCR ch. )
Oppo BDP-93
Mordaunt Short Mezzo 2,Mezzo 5,Carnival 2 (4pcs),
M&K KX-12
Sine SA-5 x LongYu 206
Photography: Pentax K-5

星級玩家

唔知會唔會出Blu-ray呢 ?

星級玩家

if有bluray就正

星級玩家

一於等 blu ray 出

鑽石玩家

等出blu-ray!!!!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

唉 我都想佢出 無理由五月天都有 佢無架...

上次係香港睇佢真係唔夠喉呀