設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tomboy

[討論] 又中毒。。。。(JM Lab Diablo Utopia)

高級玩家

回復 54# tomboy

新老麥都舊老麥分別實在好大...你真係要聽過就知...我現在用老麥C22 六十週年, MC252 推DIABLO, 正到不得了...
mincow

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

都係深井, 隔離個座   有興趣上黎或者比我去你到大家研究下  不過唔好抱住好大期望黎 ...
kachow 發表於 2010-6-14 11:34

我度都好近你樹喎我住翠豐臺

高級玩家

佢每個model都係1倍價錢..Diablo, Scala, Maestro... 10,20,40皮... 打個折頭咪係97k,194k,388k ..{:6_14 ...
kachow 發表於 2010-6-14 11:36

Thx Kachow hing,

I think i should give up the 2ch Idea. Or else i have to give up M&K. =)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

都係深井, 隔離個座   有興趣上黎或者比我去你到大家研究下  不過唔好抱住好大期望黎 ...
kachow 發表於 2010-6-14 11:34

Ching...你套架生好正 ...我想問下對speaker底藍色個d係咩嚟??

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

果個係發寶膠.. 廠跟黎..因為驚屋企吸塵拖地, 太座有意無意行過撞到..所以唔敢拆.. ...
kachow 發表於 2010-6-14 12:21

呢個idea幾好喎 ...等我遲d都整返個俾我對喇叭先...我屋企個老闆成日借d意唔拖我hifi個邊...留返俾我拖...就係用呢個藉口

高級玩家

我掉返轉, 我唔會比我老婆攪我啲架生, 就算封晒塵都係咁話.
nwwedmond 發表於 2010-6-14 16:50

haha agree, i wont let them clean....

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

回復 73# shum

same here~~
Kikuchi 80" Project Matt
M&K S150 LCR
M&K K4 Tripolar
Onkyo PR-SC5507
Emotiva XPA-5
JL Audio F112
Clark Synthesis TST239
PS3
Philips BDP8030
Tvix MA-6500A
Euron DMB-T03R

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

我掉返轉, 我唔會比我老婆攪我啲架生, 就算封晒塵都係咁話.
nwwedmond 發表於 2010-6-14 16:50

我都唔會俾佢掂架...之不過佢直頭成邊廳唔拖...話費時整到我d野...但其實離對喇叭仲有十幾尺遠

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

果個係發寶膠.. 廠跟黎..因為驚屋企吸塵拖地, 太座有意無意行過撞到..所以唔敢拆.. ...
kachow 發表於 2010-6-14 12:21

個座點解有白油呀!!!。。。

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

Ching,

How much is Scala , Maestro ar? After reading your post....abit more interested in 2c ...
shum 發表於 2010-6-14 10:21

師兄。。。。Scala.誠為190k...