設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小龍

[特別版] Steel Book Blu Ray 分享區.... (Part 1) ( 實物圖 )......

進階玩家

Steel Book Blu Ray 分享區.....

昨天太早睡了,錯過減價!可惜。

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

劉兄真係好彩呀,係唔係一次過訂晒十三隻呀??
而家佢咁樣,都唔知仲訂唔訂野好,我既風雲同羅賓漢collectore set都唔知到時會唔會減~
ivan1122 發表於 2010-8-25 11:10

係呀,雖然 "保衛奇俠" 冇減到價,但其餘十二隻個差價足以補償到有餘,所以最後都係一次過訂晒十三隻德鐵。
我都有訂 "俠盜驕雄" 豪版,亦都時常睇下佢有冇減到價,若然減到好離譜又未寄貨嘅話,咪即刻cut單再order過囉。(當然睇下佢仲有冇貨啦)

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

係呀,雖然 "保衛奇俠" 冇減到價,但其餘十二隻個差價足以補償到有餘,所以最後都係一次過訂晒十三隻德鐵 ...
劉一舟 發表於 2010-8-25 12:17

劉兄好幸福呀,執到好野,不過我都係訂左變型金剛,強戰世界,同雷霆喪星,都唔係差好多,不過佢而家無貨,到時等埋個俠盜驕雄豪版佢會唔會都無貨俾我架??

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

劉兄好幸福呀,執到好野,不過我都係訂左變型金剛,強戰世界,同雷霆喪星,都唔係差好多,不過佢而家無貨,到時等埋個俠盜驕雄豪版佢會唔會都無貨俾我架??
ivan1122 發表於 2010-8-25 12:46

若果訂咗又冇乜特別嘢發生,佢地當然會照俾貨你,冇貨只係俾而家想訂貨的消費者講啫!!!

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

未寄冇refund架喎,你send mail問下佢有冇得調整價格
不過而家冇晒貨

係咪搞左個大頭佛出黎,所以急急 ...
sutter 發表於 2010-8-25 10:33

哈哈,真係俾sutter兄講,可能攪左個大頭佛出來,即刻下架,而家有返貨了,不過做返17.9一隻

進階玩家

風雲2德版鐵盒lock b

另外只要訂購的bd尚未出貨
而亞馬遜減價的話
只要send email給亞馬遜
都會幫您減價的

德版亞馬遜是一次訂單收eur14
即使訂單已出貨某一部分
也可以就這份訂單再追加新的bd
之前我下一次訂單~亞馬遜寄了四五次~但運費只要14歐元

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

而亞馬遜減價的話
都會幫您減價 ...
lickeychien 發表於 2010-8-26 01:58

師兄,我有想問下係點樣加單呀??因為我都有野想加,但搵梗都搵唔到點加單wo

專業玩家

76 榮譽VIP勲章

而亞馬遜減價的話
都會幫您減價 ...
lickeychien 發表於 2010-8-26 01:58

唔好意思,仲想問下德國亞馬遜係send邊個email??我搵唔到呀,thx

黃金玩家

哈哈,真係俾sutter兄講,可能攪左個大頭佛出來,即刻下架,而家有返貨了,不過做返17.9一隻 ...
ivan1122 發表於 2010-8-26 01:33

但 "鷹眼追擊" 仍然係缺貨中。
http://www.amazon.de/gp/product/ ... tiveASIN=B003UERB5U

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

唔好意思,仲想問下德國亞馬遜係send邊個email??我搵唔到呀,thx
ivan1122 發表於 2010-8-26 09:03

http://www.amazon.de/gp/help/con ... aking-customer.html