設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: benjamin

[討論] 呢度 XBOX 定 PS3 玩家多?

黑鑽玩家

76-FC 黑鑽石勲章

QQ
同你呢個360死硬派嘈都冇意思, 我講咗我係齋玩360, 我都知道過去12個月連美國本土360嘅銷量都不及PS3嘅事 ...
MSZ 發表於 2010-5-26 11:20

不要這麽著急把什麽都分門論派,講話說的是道理~OK

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

看了一下屏蔽的帖子,發覺斑竹很偏心~為什麽為PS3搖旗吶喊的的不屏蔽偏偏屏蔽支持360的?  ...
SEGA1119 發表於 2010-5-26 07:37

如有不滿
歡迎到投訴區
http://www.post76.com/discuss/forumdisplay.php?fid=19

屏蔽的目的是因內容含攻擊他人、敵意的用語,
為何閣下的內容會出現很多給屏蔽,就是以上原因,
如閣下用客氣用詞討論,是不會出現這屏蔽動作的。
請閣下見諒,也希望閣下可合作。

但如果本POST再出現以上問題,不論是何人,也會給紅牌警告!!!
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

呢喥大家都應該係成年人嘞, 無謂為咗玩具咁小既事鬧得面紅耳熱啦
人地話唔好玩, 聽完咪算囉~ 反正唔會因為人地話唔好玩, 就真係變得唔好玩
在籠裡出生的鳥,認為飛翔是一種病。
Birds born in a cage think flying is an illness.
- Alejandro Jodorowski

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

係其它網站情況點我地唔會理同跟隨,但 post76 網站,不論係影音定呢到電玩天堂,都係無任何門戶之見,大家可以為自己喜歡既品牌、產品等多些分享自己感受,但絕不可用任何形式對其它品牌、唔喜歡既人同事作出挑釁、出言不順、甚至以極其不禮貌或唔尊重他人既發言。否則的話 ... 少既就屏蔽該言論及警告;重則永久禁言、禁訪問。

大家都係到輕鬆、吹吹水 ... 自己覺得點好,唔代表個個會認同,何必如此認真,謝謝大家合作。

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

成件事好好笑,要畫面當然揀電腦Game啦,仲要睇番玩邊隻Game而換番指定的Display Card,咁先夠Pro的啦,如果玩唔起電腦Game,而你想玩果隻Game係誇平台,咪睇下隻Game base on XBOX360定PS3開發再決定買邊隻版本,人玩Game定Game玩人?如果隻Game唔係誇平台,你都局買埋部機架啦!

唔係我寸,呢度咁多師兄,買條PC都貴過部機啦,屋企好細咩?唔同Game買唔同機又如何,只要能力所及,食 McDonald薯條 搭 Burger King漢堡、飲樽裝可樂又如何!

P.S.: 我係Nintendo Fan Boy

評分

參與人數 1威望 +5 收起 理由
JonesChan + 5

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

愛死你了, 就是你的一針見血令我不經意發上你了..

P.S 小心比人打  ...
Jeff.C.Y 發表於 2010-5-26 16:55

定兄係 遊戲機界好夠份量..... 邊有人夠膽郁佢.....

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

家中有xbox一代及xbox360,
由一代玩到現在, 一代現在玩
xbox media player. 360放面
很喜歡xbox live, 可以一齊玩,
一齊講但沒ps3所以不能比較那個好.

但有一件事是很不快的, 就是早年360
的三紅問題, 試問一間如此國際大公司
點可以出一部咁有問題慨機, 我部機大
大話話上聯強換了三次以上, 聯強又遠
辦工時間又唔方便, Service 又差, 真
係回想當時都把幾火, 我玩360的朋友
都換過機

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

成件事好好笑,要畫面當然揀電腦Game啦,仲要睇番玩邊隻Game而換番指定的Display Card,咁先夠Pro的啦,如 ...
阿定 發表於 2010-5-26 16:42

好鬼鍾意你呢幾句~

P.S.
寸又有乜所謂??
寸得嚟不失風度, 寸得嚟中 point, 寸得嚟依然客氣........ 怕乜呀~~~?
在籠裡出生的鳥,認為飛翔是一種病。
Birds born in a cage think flying is an illness.
- Alejandro Jodorowski

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

成件事好好笑,要畫面當然揀電腦Game啦,仲要睇番玩邊隻Game而換番指定的Display Card,咁先夠Pro的啦,如 ...
阿定 發表於 2010-5-26 16:42

Triple O 好食D喎

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

雙機主 ,      
打機 360 80% / ps3 20%
av   360 0 % / ps3 100%
跨平台 game , 睇有無 network 成份 , 有就多數簡 360 版 , 360 有 live party 我加分 ,
純單機 game , 會傾向 ps3 , 貪 game 係用 bd 壓制 , 不過會考慮機能及畫面質素多數買番 360 版 .
兩部機講鍾意 , 我傾向 ps3 多啲 .