設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[XB360] Tecmo Koei表示《忍龍3》孕育之中 會很精彩

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
板垣伴信的離去並沒有讓Tecmo Koei的《忍者龍劍傳3》計劃撤銷,近日在對CVG的採訪中,項目負責人就表示《忍者龍劍傳3》已經在孕育之中,而且會非常之精彩。

這位負責人說:「《忍者龍劍傳》系列是一個深受玩家喜愛的遊戲系列,而且它對於我們來說更是一個非常重要的品牌。因此對於《忍者龍劍傳3》的開發會非常小心,我們會先孕育一下續作的開發計劃,然後才會正式動工。當我們宣佈《忍者龍劍傳3》時,你們會發現它非常精彩。」

沒有板垣伴信的《忍者龍劍傳3》會是怎樣的呢?讓我們拭目以待吧!

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

沒有板垣伴信,Tecmo就係交由早矢團隊負責,
早矢出品,完全無期望~~

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

沒有板垣伴信,Tecmo就係交由早矢團隊負責,
早矢出品,完全無期望~~
marcolau 發表於 2010-5-10 12:59 AM

咁大鑊咩........

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

咁大鑊咩........
kennykky 發表於 2010-5-10 01:16

講起早矢就火起,好一隻大作比佢搞到唔知似咩....
鬼叫我係忍龍FANS,否則唔駛指意我會買....

板垣走左就係早矢接手,因為早矢係板垣徒弟。
ps3兩集都係早矢移植,因為板垣講明唔做SONY GAME,
而走嘅唔只板垣一人,而係大部份Team Ninja成員,Team Ninja即係開發DOA系嘅團隊。
早矢條友移植咁簡單都搞到系統失平衡,詳細我唔講喇,玩過x360同ps3都會分到。
仲在自己個blog上懶勁,結果比d玩家插到聲都唔敢聲(我唔識日文咋,否則我都插)。

再者ps3中的2人co-op其實係板垣走之前做落比xbox360的,只係板垣要求太高而放棄。
而早矢就咁將個co-op擺到ps3上~~~

條友都唔可以用唔得黎形容,直頭係低能...
好似P3版D原創大BOSS,隻隻都係同一打法,打完手打頭,哩D打法今時今日邊度有隻GAME可以比佢更低能架~~~

所以P3忍龍2加左咁多要素,但評分都低過X360唔係冇因由架。

仲有就係x360上有一個DLC有BUG,自板垣走後,個BUG修左兩次都仲修唔好,結果Tecmo將修正檔鬼埋當冇事,當然個BUG都仲係修唔到啦..

可想而知早矢有幾多料出忍龍3心中有數啦......

星級玩家

鍾意飲咖啡, 鍾意煮咖啡 ... ... ...

76 榮譽VIP勲章

回復 4# marcolau
係喎, 唔講都唔記得, 最尾一版果嗰bug, 一過條隧道就無野睇都無攪掂到喎...記得好似要 clear 360 個cache, 做番無落 patch 先玩到...

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

有無忍龍都唔 CARE
我淨係希望有返 DOA

銀級玩家

有無忍龍都唔 CARE
我淨係希望有返 DOA
Raphael 發表於 2010-5-10 13:42

Team Ninja走晒,doa一樣冇期望~~

科林版主

泰垣

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

咁睇黎可以放棄啦

銀級玩家

咁睇黎可以放棄啦
kennykky 發表於 2010-5-10 23:51

可狠我係龍忍fans,所以出左都會買,
最多邊玩邊插。

如p3版我都只係當一般動作game咁玩,完全冇挑戰性~~都係邊玩邊插。

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

無爛面佬既忍龍 ... 遊戲難度唔知會唔會大減 , 好似 sigma 咁 ..