設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: SonSon

[活動] 第一滴血4 (Rambo - The Fight Continues Extended Cut) - Blu ray

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

Must own!!!!!  Stallone recently said during an interview with Empire Magazine that Rambo is done.   ...
vin1013 發表於 2010-5-5 08:59

啊!原來 Rambo 第四集個結尾真係講佢告老歸田。

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

啊!原來 Rambo 第四集個結尾真係講佢告老歸田。
AstroSniks 發表於 2010-5-5 14:37

其實好貼題第一集歌曲 "It's a Long Road" 的意境......同埋咁多集Rambo都過著顛沛流離的日子,結局影著他在回家的那段路上,彷彿嘆了一句:回家真好!!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

正,我未入舊版!

進階玩家

我入左鐳射舊版, 到現時為止, 入隻隻都中招, BLURAY 代理中, 最無誠意都應該係佢!

進階玩家

所以呢隻其實九成九九都會入返......四集RAMBO之中, 呢集我最鍾意

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Lionsgate九成九冇中字啦,不過呢套片其實都唔駛字幕,淨係睇裏面炸到血肉橫飛的動作場面都唔需要知 ...
劉一舟 發表於 2010-5-5 12:26

聴你咁講又唔係冇道理...
咁我想知道新版會有幾多分鐘加長呢
如果得個一兩分鐘話,買唔過了...
計我話...最好有廿分鐘以上就差不多了...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

資料講應該有9分鐘,但冇講內容係乜

專業玩家

回復 18# SonSon

according to Stallone when he gave an interview to Empire Magazine, one of the missing scene that would be put back in in the director's cut is the opening.  The original opening had Rambo talked more about himself and of his past to the leading female character at the beginning of the film.

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

美版7月27日出 Rambo: The Complete Collector's 1-4 Set, 不過第4集係舊版唔係extended cut版.

黑鑽玩家

AV道友

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

Lionsgate九成九冇中字啦,不過呢套片其實都唔駛字幕,淨係睇裏面炸到血肉橫飛的動作場面都唔需要知 ...
劉一舟 發表於 5/5/2010 12:26 PM

請問"Lionsgate"係咪否公司名?
另外點解史泰龍套套戲都係鐳射發行?因為鐳射出既碟好屎
"The Expendables" 係咪龍哥新戲?
Denon:X7200WA
Marantz :MA500 x3
CDP:7003  BDP:OPPO93  
JVC X30B+OS幕
MK系列: 前750,中750,後55T(4隻)
Sub:JL 110
SINE系列:30A, 牆插:SW-2 LP
PC:CANTON,OTHELLO,LOUIS x2