設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: hy358

[喇叭組合] SCANDYNA MICROPOD

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呵呵, 尋晚我再試665, 發覺自己鍾意DSP 多過HD sound, 所以冇所謂啦...不過都係用mirage 播. {:6_24 ...
razzmatazz 發表於 2010-5-7 09:07

等我又去試下665先 之前超筆直 如果水3頭睇下都好
如果冇錢 唔好俾我知人地果部正d 得個憎字

師兄原音唔連wall mont 咩價

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

等我又去試下665先 之前超筆直 如果水3頭睇下都好
如果冇錢 唔好俾我知人地果部正d 得個憎字
{:6_21 ...
hy358 發表於 2010-5-7 09:52

我又冇問冇mount 幾錢wor, 你有興趣可以去玩下. 佢都有平野睇下, 招呼都ok ^^. 不過唔係咁就腳, 我都要搵左一陣

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

一對micropod 連mount $!^))razzmatazz 發表於 7-5-2010 09:07

呢個價行貨連 mount 都 ok 啦 ~~ 當然揾到更平就更好啦 ~~

進階玩家

Agree~!!!!!!

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢個價行貨連 mount 都 ok 啦 ~~ 當然揾到更平就更好啦 ~~
pam_jack 發表於 2010-5-7 13:22

個 wall mount好似三舊幾
唔要咪11 12都得

專業玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章

唔要咪11 12都得
hy358 發表於 7-5-2010 13:40

唔要又點會減多過你要個 mount 嘅價錢呢? 起碼都 1.3k 齊頭啦 ~~

進階玩家

唔要咪11 12都得
hy358 發表於 2010-5-7 13:40

唔要個mount, 買左番黎放出去囉

星級玩家

唔要個mount, 買左番黎放出去囉
whao 發表於 2010-5-7 20:45

到時落單再問問佢, 我要一對WALL MOUNT 就夠

期待十蚊紙兄個價

聽日如果有時間都去睇下先

高級玩家

76-FC 藍寶石勲章

到時落單再問問佢, 我要一對WALL MOUNT 就夠

期待十蚊紙兄個價

聽日如果有時間都去睇下先 ...
hy358 發表於 2010-5-8 00:12

我聽日都會落旺角格下價

進階玩家

回復 100# hy358

So sorry for my late reply..... i just asked for the SE speakers only, so u have to confirm again!! but i just bought the smallpods there, cheaper than MK and other shops P1050426 edited.JPG , HKD2,800/pair (with warranty).  i love it very much^^