設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: cthong

生死格鬥DOA(台版)實物圖

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

咁你講得啱喎,香港得利真係唔會出噃,因為香港個版權唔係佢架嘛。
劉一舟 發表於 2010-5-2 00:55

係咩!唔怪得賣咁貴啦!

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

所以咪唔買,得利代理你估佢唔會出港版咩!
KING 發表於 2010-5-1 22:09

出港版...如果要出一早就出咗啦,洗咩實登走去入台版呢???
所以話,師兄少玩影碟,真唔知我哋點解要入台版,好似我隻生化危機咁,其實呢個生化全三集版權都在安樂到,安樂都唔做野,足足等咗三年幾都仲未出生化BD影碟,所以只好走去入台版囉.
唔好話小弟八怪啦,台灣得利公司同香港得利公司係分開自生產BD影碟的,倆方得利公司係各有各生產,你走去入一隻台版,背面寫住得利公司代理,然後又走去問香港得利公司時,對方會叫你自己打去台灣那邊問的...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 12# DVD迷

咁講法,kill bill咪實冇機會出港版
不可一.不可再
向升級說不.向樹皮說不

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  DVD迷

cthong 發表於 2010-5-2 01:27

呢個要問老寰了,因為呢套版權在老寰手上,不是安樂的...
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  DVD迷

cthong 發表於 2010-5-2 01:27

老寰出品、一定死梗;唔計較啲血嘅話,要中字入台版算啦。

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

老寰出品、一定死梗;唔計較啲血嘅話,要中字入台版算啦。
劉一舟 發表於 2010-5-2 01:35

沒錯,所以我一早入咗美版...
因為美版一樣有中字,正!!!

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 16# DVD迷

師兄咁美版有冇血腥畫面架
不可一.不可再
向升級說不.向樹皮說不

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  DVD迷

師兄咁美版有冇血腥畫面架
cthong 發表於 2010-5-2 02:15

代答:美版亦是黑血版。

星級玩家

76 榮譽忠義勲章

哎吔!呢兩隻Q標遜仔响年頭曾經平過,但小弟當時睇漏眼走咗鷄,而家個價升番好多嘞。

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

哎吔!呢兩隻Q標遜仔响年頭曾經平過,但小弟當時睇漏眼走咗鷄,而家個價升番好多嘞。 ...
AstroSniks 發表於 2010-5-2 02:39

呢台版隻我買$90 ja!