設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: tomboy

[討論] 鐵甲奇俠2

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

OIC 咁同Iron man 有乜關糸?Thanks

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Thor 係marvel 係奸定忠呢?

1萬

13萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章

PIC 咁同Iron man 有乜關糸?Thank
hohodog900 發表於 2010-5-3 09:47

Iron Man 2 喺end credit之後出現嘅"雷神之槌", 仲有最後Tony Stark同Nick Fury對話個段, 以至Tony Stark喺Hulk 2尾出現, 都係係配合Marvel系列電影鋪陳同未來計畫.

Agent-Coulson-Iron-Man-2-movie-image-Thor.jpg Mjollnir-Thor-movie-image-hammer.jpg 440px-Mjolnir.jpg Thor\'s hammer.jpg Fantastic_Four_537-19.jpg The Avengers.jpg

轉載:

http://www.thefanboyseo.com/movi ... d-credit-easter-egg

http://home.gamer.com.tw/blogDet ... kcomet&sn=10572

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  hohodog900

Thor 雷神 MARVEL其中一個漫畫英雄
aidan 發表於 2010-5-3 09:23

即係我地傳說嘅雷震子啦!!!

Iron Man 2 喺end credit之後出現嘅"雷神之槌", 仲有最後Tony Stark同Nick Fury對話個段, 以至Tony Stark ...
朗 發表於 2010-5-3 10:07

2012年嘅The Avengers嘛.......不過話時話,我初初睇嗰碌嘢都唔知係乜嘢,啲人喺未播片尾時仲話有變形俠醫出場,真係攪到一頭霧水,個把嘢咁似FF把劍嘅?

鑽石玩家

喺喎,我又醒返起,Hulk 開頭喺冰山已經炸開咗冰封咗嘅美國隊長出來(要用慢鏡逐格睇先睇到),咁我估唔會有Hulk 2 同 Iron Man 3 ,Marvel會直接拍 The Avengers啦!

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

我諗點都會拍左美國隊長同thor先,始終呢d都係The Avengers核心人物.

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

咁呢條友又係邊位呢?

進階玩家

回復 29# maner394
好似係dr.doom  即係神奇4俠第一集奸角

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

回復  maner394
好似係dr.doom  即係神奇4俠第一集奸角
domocrazy 發表於 2010-5-3 21:23

dr.doom  同個鎚又咩關係?

鑽石玩家

到時 marvel 班 super heros同班壞蛋一次過出晒,熱鬧呀,
期待