設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

【會後討論】三星後援會第一次會聚!!!

行動組版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Post76 三星後援會第一次會聚完滿結束!! 💥Samsung 嚟緊推出 The Premiere 2024 投影機,原來已經喺影音展默默現身🤭🤭咁我哋梗係唔輸蝕!今晚就已經同大家搶先試玩咗😎

而今晚嘅重頭戲又點止得一樣咁簡單!💥💥 我哋仲準備咗 S95D OLED 電視 配搭 Q990D Soundbars!享受三星旗艦級家庭影院組合新體驗💪🏻💪🏻💪🏻 最後更加玩埋 Samsung OLED 電視配搭 7.2.4 Anthem AV 系統✨✨ 感受最極致嘅升級玩法。

唔知大家最鍾意邊 Part 呢😎😎😎快點喺下面同我哋分享吓啦!!!!!!!!

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

好少可一個聚會大家都擁有嗰件產品去傾下計

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

大家早呀, 昨晚大家玩邊個項目最過引, 又想下次再攪可以有邊D位可以長D同多D, 請係呢個PO話返比我地知啦~ THX!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

行動組版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

小瑟 發表於 2024-8-29 09:34
大家早呀, 昨晚大家玩邊個項目最過引, 又想下次再攪可以有邊D位可以長D同多D, 請係呢個PO話返比我地知啦~ T ...

我又拋下磚頭引下玉啦,我自己最鍾意就係睇S95D電視果部分。一嚟個距離夠近啦,能夠模擬我平時係屋企睇戲/日常使用嘅狀態,參考價值好高。而且色彩表現符合我對 OLED 面板同技術嘅期望值,無論光位定暗位細節嘅表現都好出色。啱啱我手痕攞 Netflix 套 Seed 嚟試,就連動畫都可以出到咁有層次嘅效果,認真驚喜。

但我都要講埋,今日活動時間有限,其實我都有啲唔夠喉。如果可以用 AV 房部 77吋 S95C 電視 配搭 7.2.4 AV 系統再睇多兩套電影就 fit 曬啦。
請支持 Post76 小編 erinrerin 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
- 快高長大
- 未來道路新人王
- 想食金沙朱古力...

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我個人對部新 Model S95D 的OLED電視 磨砂面好有驚喜,除了可降低電視近窗邊的太陽反光問題外,亦解決了風水學上唔應該有反光照到自己的鏡類傢俬放係廈或睡房的問題。

專業玩家

三星玩樂勲章

我對部S95D 有驚喜,係光位好夠力度,同用左磨砂面設計幾好,有時係屋企開小小燈都唔會反光。

希望下次活動,可以留多小小時間做Q&A比較好。

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100

查看全部評分

黃金玩家

三星玩樂勲章

我本身諗住一心都係諗住上嚟睇吓部95D🤭今次新一代轉埋霧面玻璃,防反光真係做得好好👍🏽顏色都保持返同上代咁鮮明,對比度又高。不過琴日睇完我就覺得唔係好建議又開AI,又教鮮艷畫質😂成件事就過重味精,畫面就會變到好核突。期待遲啲小瑟出尼條95D嘅評測片,如果有埋色魔喺度講埋今代個dci p3有幾多就好啦🫣

不過最驚喜、最估唔到嘅就係竟然可以將Switch本身咁差嘅畫質,upscale到可食用嘅質素,尼下真係估唔到可以咁。

評分

參與人數 1威望 +100 金錢 +100 收起 理由
小瑟 + 100 + 100

查看全部評分

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Harry900 發表於 2024-8-29 23:22
我對部S95D 有驚喜,係光位好夠力度,同用左磨砂面設計幾好,有時係屋企開小小燈都唔會反光。

希望下次活 ...

如果大家Q&A想問邊方面既野多!? 睇下我可唔可以依家又答下先~?
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

KHim 發表於 2024-8-30 00:42
我本身諗住一心都係諗住上嚟睇吓部95D🤭今次新一代轉埋霧面玻璃,防反光真係做得好好👍🏽顏色都保持返同上 ...

SWITCH個升頻都勁~

Post76玩樂網.

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

會唔會搞多次?