設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[外版] 報價貼

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

歡迎各位師兄買左碟又或者留意到咩碟減左價黎呢度報下價

店名請盡量用易明既表達方法,例如"Y西","正","CD倉","女人舖","光頭仔","WWS"之類!如果真係諗唔到就用舖頭名頭一個字,謝謝!
有時網友可能會報一啲網上商店既價錢,咁可以係第一列度填URL!如果價錢唔係港幣請註明!

希望大家用以下呢個格式:

邊區/商場名/店名        碟名(中英文均可) /港版定係咩版        價錢

希望大家支持!謝謝!為方便大家click入黎就睇到最新報價,本貼會設定為"倒序看帖"!

首先為大家報下碟價先:

旺角/德發/光頭仔       十月圍城-限量雙碟版/港版               $235
旺角/德發/女人舖       Armageddon(絕世天刧)/美版             $185
                                Where the Wild Things Are/美版         $155
旺角/女人街/節         無間道I/II/II/港版                       $108
                               阿飛正傳/港版                           $108
                               放逐/港版                               $108
                               夜宴/港版                               $108
                               旺角卡門/港版                           $108
                               非誠勿擾/港版                           $108
旺角/正                龍虎門/港版                             $148

評分

參與人數 9威望 +39 收起 理由
koo9726 + 5
jack331 + 5
darren14 + 2
bigpun1975 + 3
lkljason + 10
horace_tsang + 5 very useful !
sclendan + 1
stanley2468 + 4 我很贊同
Ken704 + 4

查看全部評分

星級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

旺角/德發/女人舖       李小龍系列/行版             $100 each
                       黃飛鴻(李連杰版)系列/行版   $85 each
                       20世紀少年最終章/行版      $108
                                台版Kill Bill 1 / 2                  $75 each
                                警察故事系列都跌到唔洗一百好似係 $98 each

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

無間道加返十蚊?-.-"
BTW畫質同DVD比如何?

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

旺角/德發/女人舖
007量子殺機   $190
強戰世界        $169
雷霆救兵        $239

星級玩家

應該冇,佢呢批係籃色盒邊果啲,彩色盒邊果啲應該冇減到!
kennethc2k 發表於 2010-6-3 00:58

唔該晒~~!

星級玩家

謝謝報料~!
請問有無留意 戰地琴人 同 帝國毁滅 台版有無減呢?
史提芬周 發表於 2010-6-3 00:54

應該冇,佢呢批係籃色盒邊果啲,彩色盒邊果啲應該冇減到!

星級玩家

旺角/德發/DVD Xxx

台版(Pony)BD減左好多,減到成$45/$50/$70呢啲價位!我之前$70買既初戀,而家都係$50 ...
kennethc2k 發表於 2010-6-3 00:47

謝謝報料~!
請問有無留意 戰地琴人 同 帝國毁滅 台版有無減呢?

星級玩家

旺角/德發/DVD Xxx

台版(Pony)BD減左好多,減到成$45/$50/$70呢啲價位!我之前$70買既初戀,而家都係$50乍,行過記得去睇下!

星級玩家

回復  kennethc2k

kennethc2k兄...係傘兵定救兵呢.. 因為我會入雷霆救兵 ...
偉爵爺 發表於 2010-5-23 02:44

佢係話"傘兵"既,咁因為我都係偷聽返黎,唔方便插咀問清楚,我都覺得佢講錯,不過冇傷肝,過幾日咪知囉…

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章

回復 63# kennethc2k

kennethc2k兄...係傘兵定救兵呢.. 因為我會入雷霆救兵