設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: peter99

三叔吖三叔!比我安安靜靜過埋呢幾年好無?

鉑金玩家

AV newbie

peter99 發表於 2024-8-8 19:43
終於有曙光了。三叔打電話約。星期三上門搬機入廠。。。。

吓,唔係已經整好、星期三送返嚟俾你咩!?

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

LeoChin@FB 發表於 2024-8-8 20:18
吓,唔係已經整好、星期三送返嚟俾你咩!?

個 C父上門睇完。到今日至接到電話約收機。期間我電郵過催促兩次了!!!!!!一味都係請耐心等候。零件要訂貨、同運過嚟。。。。。

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

peter99 發表於 2024-8-8 19:43
終於有曙光了。三叔打電話約。星期三上門搬機入廠。。。。

我都試過N年前55"三叔電視壞, 仲係年27, 好彩收爐前收走, 仲借返部28"過我, 幾有心

鉑金玩家

toms110 發表於 2024-8-8 20:58
我都試過N年前55"三叔電視壞, 仲係年27, 好彩收爐前收走, 仲借返部28"過我, 幾有心  ...

我只想平平安安用佢過5年。長命啲當賺到。過保後壞多數唔整囉!

5年後啲機種千變萬化咁進步。換都係時候。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

peter99 發表於 2024-8-8 21:22
我只想平平安安用佢過5年。長命啲當賺到。過保後壞多數唔整囉!

5年後啲機種千變萬化咁進步。換都係時 ...

sorry 牌都吾好得去邊

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2024-8-9 16:47
sorry 牌都吾好得去邊

無錯!我對上三部 sorry。一過保就打柴!!!!!!FFFFFFFFFFFFFFFF

咁重有乜牌好買呢??????

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

peter99 發表於 2024-8-9 19:35
無錯!我對上三部 sorry。一過保就打柴!!!!!!FFFFFFFFFFFFFFFF

咁重有乜牌好買呢??????

我依家部廳嗰部75就系咁,set左自我毁壞裝置咁,一過保半年就瓜power supply panel ;  

其余𠆤3部 sorry 都唔知可以玩到幾時

我自己決定就一定系落升牌,起碼有5年保,

我之前部未代 plamsa 玩左8年幾瓜左,搵過fd 出過張單整返玩到依家靜系睇1080 TV計,都重係贏緊我房部oled。真吹脹

鉑金玩家

Ep-71 發表於 2024-8-9 20:46
我依家部廳嗰部75就系咁,set左自我毁壞裝置咁,一過保半年就瓜power supply panel ;  

其余𠆤3部 so ...

落星都用過。第四年零10個月就打柴。嚟檢查的 C父重騎騎笑話死得合時未過期!

搬左入廠整完後。件面板一粒二粒 LED 燈零舍光响屏幕上數得出!又係揾笨7嘅保養維修!

我第一部的 LED 係 L豬。反而用左8年。重送左比老友用多兩年添!!!

鑽石玩家

初期嘅8K用好多電,好熱,容易壞真係唔出奇,我之前部Sony 9000E,夏天唔開冷氣睇幾個鐘都會自己reboot,但用到幾年冇問題
sony A95K, lx82, FocusAudio 78
別人笑我太求其,我問巴打睇乜戲

鉑金玩家

gamma 發表於 2024-8-11 07:48
初期嘅8K用好多電,好熱,容易壞真係唔出奇,我之前部Sony 9000E,夏天唔開冷氣睇幾個鐘都會自己reboot,但 ...

哦!原來如此。但小弟放電視地方。都係長開冷氣。

今次係外遊10日後。回家一開機就打柴!唔通焗左10日焗瓜了!!!!???