設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: heven

[影音配件] 用同軸線加adapter轉做電視天線用

鉑金玩家

AV newbie

SteveAnder@FB 發表於 2024-6-26 09:42
用緊個壞嘅電視真係冇乜心機想試….
同埋而家忙裝修d野多.. 無閑情逸致玩住…😂😂 ...

裝修係好煩,但另一好處就係趁呢個空檔,度好哂啲位/嘢囉

鉑金玩家

20120820 發表於 2024-6-26 00:13
不到你不信

原來睇電視都可以咁靚

咁即係F記又再靚啲.. 靚過O記?
如果係價錢差唔多咁好似用呢個古河F又唔使cut頭
好似好啲boo~~

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-6-26 13:09
見外國評論,古河同O記係一時瑜亮,而香港嘅零售價又差唔多,都唔知扳唔扳機好,煩! ...

師兄話F記好似靚啲.. 科學家精神應該要一試.. 唔使諗.. 去馬~~

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-6-26 09:53
舊/壞嘅電視先好、用嚟試,生馬當死馬醫嘛

一陣去幫你問吓啲骷髗頭幾錢 ...

乜嘢係骷髏頭 ?.?
B記平靚正咁吸引 ?? 有幾平….?.?

鉑金玩家

AV newbie

SteveAnder@FB 發表於 2024-6-26 13:29
師兄話F記好似靚啲.. 科學家精神應該要一試.. 唔使諗.. 去馬~~ ...

去就梗架啦,睇吓幾時啫

鉑金玩家

AV newbie

SteveAnder@FB 發表於 2024-6-26 13:30
乜嘢係骷髏頭 ?.?
B記平靚正咁吸引 ?? 有幾平….?.?

Fu骷ru髏tech頭
B 4794, $22/呎

B線

https://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=344633&mobile=2

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-6-26 13:35
去就梗架啦,睇吓幾時啫

偉大的科學家~~😉👍

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-6-26 13:36
Fu骷ru髏tech頭
B 4794, $22/呎

價錢真係好吸引, 有得諗~
其實諗返依家都唔算睇太多電視.. 可能呢個已經收貨~🤭
跟住留啲錢嚟買牆蘇.. 用途仲廣泛.. 更多機器受惠..

鉑金玩家

20120820 發表於 2024-6-26 00:13
不到你不信

原來睇電視都可以咁靚

師兄~ 英式牆蘇有乜推介或者有咩經驗分享?
換咗效果係咪真係爭好遠 ….?.?
暫時諗緊MK for 入門AV & Sine for 入門2 channel …

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章76 榮譽鑽石勲章

SteveAnder@FB 發表於 2024-6-26 13:46
師兄~ 英式牆蘇有乜推介或者有咩經驗分享?
換咗效果係咪真係爭好遠 ….?.?
暫時諗緊MK for 入 ...

mk就不用了

this one for US

1)http://sineworld.com/html/wall_ac_outlet/sw2xt-us_c.html

this one for US

2)http://sineworld.com/html/wall_ac_outlet/sw2lp-us_c.html

this one for UK

3)http://sineworld.com/html/wall_ac_outlet/sw1x-uk_c.html

換咗效果係咪真係爭好遠 > 係爭好遠..好遠  情況同用不用電處一樣

可以的話一定要換