設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: wayne0503

[高清播放器] MAGNETAR UDP900 pro

鉑金玩家

AV newbie

wayne0503 發表於 2024-5-29 16:45
掉轉用,應該係冇問題!不過佢特別出一款eARC專用線材 佢叫你跟個方向意思係提高回傳嘅效率啫 冇講到會用 ...

唔一定咖,我覺得掉轉插有風險存在咖
人生如戲、戲如人生,箇中情節、何須認真

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-5-29 16:47
唔一定咖,我覺得掉轉插有風險存在咖

咁所以如果比900用 呢種eARC專用線就唔考慮啦!

鉑金玩家

AV newbie

人哋古光纖、銅,都支援 ARC/eARC,光都係跟箭咀插就得,而銅更加可以求其,係AQ啲19說明,仲衰過唔講
螢幕快照 2024-05-29 下午4.58.18.jpg
螢幕快照 2024-05-29 下午4.54.33.jpg

鉑金玩家

AV newbie

wayne0503 發表於 2024-5-29 16:53
咁所以如果比900用 呢種eARC專用線就唔考慮啦!

專咩用線吖,考立名目、推啲平啲嘅版本之嘛,世情唔好,邊有咁多(尤其外國)人買啲咁貴嘅線吖,留意、有 eARC 版嘅缐、祇係得三個型號,啱啱對比過,原裝版同eARC版嘅分別、係喺頭尾兩隻插嗰度,線身、99%相同,我啲傢撐如果好啲,會考濾買多條eARC雷鳥

留意吓,future網頁,所有貴線嘅 review 都係 0 嘅

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-5-29 17:11
專咩用線吖,考立名目、推啲平啲嘅版本之嘛,世情唔好,邊有咁多(尤其外國)人買啲咁貴嘅線吖,留意、有 e ...

唔好隊咁多伏特加😂😂開始上腦🤭

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
LeoChin@FB + 10 + 10 非常認同呀。
Yoshiki2008 + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

鉑金玩家

AV newbie

deleted

鉑金玩家

AV newbie

LeoChin@FB 發表於 2024-5-29 17:52
唏,乾一杯、恭祝友誼,呢杯真係抵飮,如果買長半米就更好,配搭上更有彈性

回 閣下正題,其實所有師兄 ...

wayne0503 發表於 2024-5-29 17:40
唔好隊咁多伏特加😂😂開始上腦🤭

唏,乾一杯、恭祝友誼,呢杯真係抵飮,如果買長半米就更好,配搭上更有彈性

回 閣下正題,其實所有師兄都知,之前唔夠線用,將 mytvsuper用緊嘅怪獣銅,換咗去俾另一啲嘢用,用條書局線頂住檔先,咦、點解咁細聲、畫面帶霞氣嘅,直至噚日收到杯酒,塞返條怪獸光俾部mytvsuper用,哈、簡直聾者開竅、盲者復明呀!

師兄,HDMI線、真係唔慳得咖,唔好嘥咗你啲傢撐呀。

係喎,而家香港代理有五米長嘅特價朱古力,性價比超高咖,睇吓啱唔啱食吖

鉑金玩家

LeoChin@FB 發表於 2024-5-29 17:52

回 閣下正題,其實所有師兄 ...

明白🫡所以由平民線玩起 先可以再進步 因為我啲器材已經換到差唔多同埋器材唔可以成日換否則小命不保👉🏻👈🏻 剩下的空間就係升級線材變化產生嘅樂趣😅如果一步登天就睇唔到分別 再冇進步空間就會想退坑😂😂

鉑金玩家

AV newbie

wayne0503 發表於 2024-5-29 16:45
掉轉用,應該係冇問題!不過佢特別出一款eARC專用線材 佢叫你跟個方向意思係提高回傳嘅效率啫 冇講到會用 ...

哈,真係掉轉都冇問題喎,啱啱將條朱古力掉轉嚟插,照行照做,畫面仲好似光咗、靚咗𠻹

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

wayne0503 發表於 2024-5-29 18:40
明白🫡所以由平民線玩起 先可以再進步 因為我啲器材已經換到差唔多同埋器材唔可以成日換否則小命不保👉🏻 ...

係呀 這樣玩都是一種樂趣來

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
wayne0503 + 10 + 10 最重要係冇咁容易俾海關扣查

查看全部評分

平有平玩 貴有貴玩 最緊要唔好比器材玩