設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: fm31331

[重低音] 試玩三隻超低音

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-2-27 10:52
有D似以前AV100Fun, 初頭正常討論, 跟住班有錢佬就會7化個post
不過100Fun果D全部都係極資深影 ...

7化呢個形容詞冇得頂,好貼切….

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-2-27 10:55
我嘅留言就係灌水, 其他人吹水你唔講, 一直針對我, 你留言都有係吹水㗎 ...

你回我做乜? 我話你灌水咩? 我之前無再覆你野啦
行開啦你
淨係咁辣我, 其他人唔敢辣呀?

灌水與否自己心照, 以下圖1&2為例, 果頭俾左分人地個post, 轉頭再回應之前俾分個post重要用返之前個評語, 想問下係咩意思? 重要既說話要講兩次?

1.)

2.)

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
LeoChin@FB + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

鑽石玩家

Versa 發表於 2024-2-27 10:44
呢啲行為叫灌水,俾著其他討論區一早ban咗account。

討論區多唔多流量,視乎內容質素。講真,最近個個post ...

師兄,事實真係咁,原本係想討論影音嘅,變咗吹水!
原本一個好有意義嘅分享,經常都俾人騎劫,其實我都要同樓主講聲,sorry🙏🏻,又騎劫咗佢個post!
一啲好有意義嘅分享貼,除咗被騎劫變咗吹水之外,仲睇到一啲真係唔熟嗰件影音產品嘅師兄,係咁推人買,直頭仲興奮過樓主,咁又係咪一件好事呢?唔係話唔熟悉件產品就唔准講嘢,只不過有啲新手睇到,可能誤會咗嗰件產品咁多人推介,買咗之後又唔啱心水,或者關於維修保養嘅問題,產生咗好多不必要嘅誤會!
都係回歸現實,理性討論及分享嘅帖,我覺得係非常之好睇,亦都可以學到一啲嘢,呢個係我上76嘅初衷🙏🏻

評分

參與人數 10威望 +340 金錢 +340 收起 理由
LeoChin@FB + 10 + 10
MDLP + 80 + 80
Eddieyan + 10 + 10 有point!
cakecake + 50 + 50 師兄報告詳盡,真正用家心得。
matt88p + 50 + 50 我以前啲Post畀人劫得多!!
Foreverwest + 20 + 20 一語中的
Versa + 20 + 20 營養
AskaLung@FB + 80 + 80 呢個Topic好正,好有參考價值!
wayne0503 + 10 + 10 養份係好緊要
cheungyunwai + 10 + 10 原本我想加你1000分,可惜我最多只能加10分.

查看全部評分

黃金玩家

littlefat69 發表於 2024-2-27 10:56
同埋我嗰啲留言唔係吹水, 唔係個個玩家都好似你咁知心, 我只不過係問下你哋, 你唔鍾意嘅可以唔答我,  ...

你係,cook cook ?

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-2-27 10:58
行開啦你
淨係咁辣我, 其他人唔咁辣呀? ...

你擺到明係針對我㗎啦, 我唔知有咩得罪你, 你自己留言都有吹水㗎

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cheungyunwai 發表於 2024-2-27 11:00
你係,cook cook ?

你幫你個cakacake 主人護航啦

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-2-27 10:58
行開啦你
淨係咁辣我, 其他人唔敢辣呀? ...

吹水唔係得我一個, 點解你淨係針對我???????

黃金玩家

littlefat69 發表於 2024-2-27 11:03
你幫你個cakacake 主人護航啦

其實你有冇諗過大家都係網友,點解大家要咁樣對你者,大家上嚟都係想有養分地吹水唔係諗到乜就噏乜我覺得有陣時啲對話好唔尊重人哋嘅用心問題,用分身吹水又唔知為咗乜

評分

LeoChin@FB + 10 + 10 非常認同呀。

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-2-27 11:00
你擺到明係針對我㗎啦, 我唔知有咩得罪你, 你自己留言都有吹水㗎

你行開啦, 其他人出聲又唔見你咬住唔放? 我一出聲就咬住我?
似係你針對我多D wor
其他人話你你就縮?公平D好wor
今次件事由頭到尾不是我挑起的, 但你話我?我要俾你出氣, 你無野麻?
今次由第二D師兄發聲, 亦證明之前不是我個人問題對你有偏見. 如果其他人都對你有呢D感覺, 麻煩你檢討下自己先啦

評分

LeoChin@FB + 10 + 10 超正, 即時加分比師兄先!

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-2-27 11:10
你行開啦, 其他人出聲又唔見你咬住唔放? 我一出聲就咬住我?
似係你針對我多D wor
其他人話你你就縮?公 ...

你自己一句都冇吹過水?
我自問我唔係吹水, 我係真係問題, 不過喺你呢啲高貴玩家度覺得個個都應該明白, 就係因為咁樣你針對我, 你好唔好意思呢