設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

三星會員注意 : 「Samsung 三星後援會」工作坊意見大搜查

見習版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Samsung 呢個品牌發展到今天,其實已經有佢地好成熟嘅生態圈!! 不論我地 Post76 一眾師兄們玩緊嘅影音產品,例如: Samsung電視、Soundbars,或者係大家非常熟悉嘅流動產品,好似智能電話、智能手錶、NotePad、電腦、耳機、SmartTag,去到各類家庭電器等等等等 ... 又可以用上自家 IoT 軟件 SmartThings 去全面無遠弗界嘅掌控到,每樣產品嘅獨有技術,Samsung 都能涉獵到。所以想玩得好,仲要串連得好,各位師兄有時買左返黎都要啲時間去摸索。

燈燈燈凳!所以 Post76 幫手成立呢個「Samsung後援會,想 call 齊一班 Samsung 粉絲們,特別熱愛影音嘅 Samsung 76 友,大家互相幫忙及分享之餘,當大家遇到技術問題好難解決,或者大家有咩好想知,就可以聚集大家一齊搞下私聚 ...

嗱 ~ 嗱 ~ 嗱 !! 聚還聚!! 都要比我地知大家玩緊 Samsung 嘅咩機所以小妹特等整左張 Google Form,睇下大家想有咩新搞作! 希望大家花少少時間填好以下 #2 個問卷!!

2024年3月27日23:59就截止架啦~填完之後,記得捉埋身邊嘅 Samsung Fans一齊 Join 我地後援會!!!到時記得坐定定,等住參加我地為大家籌辦嘅第一個「Samsung後援會活動啦!!
如果大家有問題或者有乜好提議,記得留言比小妹呀!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Post76 玩樂網 爆發影音新體

打遍天下無敵手嘅小編🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️
人生格言: 返工等收工! 月中等出糧

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

大家如何已經係三星會員, 快d將填左份表佢啦, 之後有機會上我地studio試下新野玩架~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

見習版主

三星玩樂勲章76 榮譽貢獻勲章

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

正呀!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Samsung HW-Q990C 11.1.4聲道Soundbar一直在用家心目中都有非常高的地位,因為旗艦的質素但價錢非常抵玩都係原因之一。但一直以來我地Studio都有呢條Soundbar但又未認真試過用無線方式接駁效果係點。今次Hugo就想試下究竟無線Dolby Atmos係我地配合埋 Samsung S95C的影院內又得唔得先?

活動預演呀 :

一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.