設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Ep-71

[重低音] MK MX-350THX + M&K MX-350MKII 會糸點o寄呢???

進階玩家

QQ
你条友,有荀野都唔预我

進階玩家

好羡慕啊。。。甘多炮。。。又SS150。。。我重以为你多了间AV ROOM。

你都整两个350来玩玩埋身肉搏麻。。。羡慕。。。。

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

師兄, 請問有冇圖or report or settings可以分享吓呢?
lemonstar 發表於 2010-4-14 14:43

冇呀!!

由于我吾糸物主..人地請我去聽..

我只會坐定定去聽下..有冇聲..有聲又叫得過引 or not .. 我吾多識呢 D 高科技產品..吾敢亂搞人地D機同個 remote

而且我估連物主自己都吾多清楚佢個 SVS eq  + 350 x 2 個set-up ..

佢話等佢全 set Hi-End M&K 同新屋 到手先一次過 自己 出個 review+ repost 禾  

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

小弟都有興趣,想知 svs 遇上 MK 會擦出 D 點嘅火花
peter99 發表於 2010-4-14 17:12

聽講話.... ...

由于糸 某位高人屋企.. 自己未聽過..就吾知/吾敢/吾講 好D

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

你条友,有荀野都唔预我
keanureeves 發表於 2010-4-14 17:47

而家先糸得一半..呢排物主日日升級...最后可能吾知變成乜野怪獸??????  

叫你米浪費你 d 寶貴時間

等再過多2個月 屋主另一 SET [ 野 ] 尼齊先叫埋你尼

.老細..包你..欲仙效死 欲罷不能 欲振乏力 欲海浮沉   

進階玩家

嘩!噉既塲面《火燒梳化》個位就緊係無我地D新仔份架啦,可唔可以預左手边,係哪,係張櫈仔比我?ha-ha

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

好羡慕啊。。。甘多炮。。。又SS150。。。我重以为你多了间AV ROOM。

你都整两个350来 ...
becktan 發表於 2010-4-14 17:50

唉~!! 我琴晚都己經搞到我個心15/16... ..

可惜我....  ING.....

我要多個350或者5000都好

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

聽講話.... ...

由于糸 某位高人屋企.. 自己未聽過..就吾知/吾敢/吾講 好D ...
Ep-71 發表於 2010-4-14 18:35

你都係高人啦,幾時準我聽下好喎

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

冇呀!!

由于我吾糸物主..人地請我去聽..

我只會坐定定去聽下..有冇聲..有聲又叫得過引 or not ..  ...
Ep-71 發表於 2010-4-14 18:33

期待個report呀! 唔該曬師兄.

我都係玩svs, 所以想知svs+mk會係點

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

你都係高人啦,幾時準我聽下好喎
peter99 發表於 2010-4-14 18:48

我糸高人.. 重三高添...年事高/血壓高/血脂高..

今個星期都好多野聽..

WEEK-END 晚有套 GOLDMUND 推 ROCKPORT 3路 LO-FI..

所以未有時間...尼緊下星期 真真正正 m&k 世外高人 r君會來就會有機會去試 13 + 350 + (一套LO-FI)