設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: kingyan

[重低音] M&K 水貨集中討論

鉑金玩家

三星玩樂勲章

GaRyShum@G 發表於 2024-1-29 22:37
我開頭用JBL bar9.1時夠同人講我好滿意,最終咪又係上咗A1H

我最大原因係土地問題, 人多地方少, 其他家人對影音完全冇要求, 而家有得玩我都算偷笑啦🥲

鉑金玩家

littlefat69 發表於 2024-1-29 22:44
我最大原因係土地問題, 人多地方少, 其他家人對影音完全冇要求, 而家有得玩我都算偷笑啦🥲 ...

我開頭都係咁同自己講,但最終執吓執吓又多啲位走出嚟

講笑啫,唔使咁認真,最緊要自己玩得開心

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

GaRyShum@G 發表於 2024-1-29 22:05
我頭先想backfire架,不過條電源線唔夠長,過兩日出去剪條3m Gotham自己駁

如果係諗住買85055,最好搵人攪可能好D,因為85055非一般難整(又粗又硬又有屏蔽),小弟之前瀨過野。。。

鉑金玩家

cakecake 發表於 2024-1-29 22:55
如果係諗住買85055,最好搵人攪可能好D,因為85055非一般難整(又粗又硬又有屏蔽),小弟之前瀨過野。。。{ ...

85055我之前有一條自己駁,但都係唔唔夠長爭二釐😅😅
我公司有架餐,所以對我嚟講唔成問題,係心大心細買返古河定Gotham啫

評分

參與人數 1威望 +30 金錢 +30 收起 理由
cakecake + 30 + 30 勁!

查看全部評分

鑽石玩家

76-FC 綠翡翠勲章

GaRyShum@G 發表於 2024-1-29 22:06
折咗一千蚊

請問下深水埗定旺角買?

評分

參與人數 1威望 +30 金錢 +30 收起 理由
cakecake + 30 + 30 深水埗聯興,旺角英京

查看全部評分

鑽石玩家

齙牙珍

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

GaRyShum@G 發表於 2024-1-29 22:30
呢16個字我開頭都係咁講,但最後

你由生爸一上就A1H,都算奇材!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
GaRyShum@G + 10 + 10 我真覺慚愧呀

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

GaRyShum@G 發表於 2024-1-29 23:06
85055我之前有一條自己駁,但都係唔唔夠長爭二釐😅😅
我公司有架餐,所以對我嚟講唔搞,係心大心細買返古 ...

M&K用D無乜味既線好D,古河始終都係有D味

鉑金玩家

Yoshiki2008 發表於 2024-1-29 23:08
請問下深水埗定旺角買?

聯興沒貨,去旺角問吓啦,我呢條都係旺角買

鉑金玩家

qq1122yq 發表於 2024-1-29 23:24
你由生爸一上就A1H,都算奇材!

No……. 生爸跟住on99買錯咗部A4A 然後4700 再然後上咗你個毒穴之後先a1h

鉑金玩家

cakecake 發表於 2024-1-29 23:25
M&K用D無乜味既線好D,古河始終都係有D味

收到🙏
Cake兄,有件事想請教你,呢一part你會交返比LFE去處理定點?