設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: cakecake

[喇叭組合] (打機既師兄請進)日本遊可考慮既手信: SONY SRS-WS1

關閉 [複製鏈接]

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:25
我係真小人都好過你係偽君子呀🤣

又唔好咁話自己,我又唔識你,你可能係真小人我真係唔知的。
不過亦不用向我交待,我無需要知
我係唔係偽君子亦唔到你去判斷

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
cheungyunwai + 10 + 10 非常認同呀。
littlefat69 + 10 + 10 多謝你偽君子

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:28
又唔好咁話自己,我又唔識你,你可能係真小人我真係唔知的。
不過亦不用向我交待,我無需要知
我係唔係偽 ...

打遍嘢咁長都係無非想人哋接你啲貨啫!
擺動明係二手佬啦

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +1 收起 理由
cheungyunwai + 1 + 1

查看全部評分

黃金玩家

76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:29
打邊嘢咁長都係無非想人哋接你啲貨啫!
擺動明係二手佬啦

嘩,講D甘嘅嘢又真係唔係咁好喎師兄

評分

參與人數 1威望 +50 金錢 +50 收起 理由
cakecake + 50 + 50 無言

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 綠翡翠勲章76 榮譽貢獻勲章

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:29
打邊嘢咁長都係無非想人哋接你啲貨啫!
擺動明係二手佬啦

打分享文叫二手佬?
原來師兄唔主張打長文分享的,受教了
唔怪得知post76 D資深師兄越來越少出分享文了
原來有能力出文都係錯

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
cheungyunwai + 10 + 10 辛苦師兄,你對牛彈琴
littlefat69 + 10 + 10 二手佬偽君子

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:34
打分享文叫二手佬?

你出post就係啱, 我出post就係錯,受教嗰個係我呀!

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:34
打分享文叫二手佬?

一口歪理, 討論區唔畀討論, 而家出post呀,唔係作文呀, 使唔使下下一千字先可以出得呀

鑽石玩家

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:54
你出post就係啱, 我出post就係錯,受教嗰個係我呀!

唔敢當

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
littlefat69 + 10 + 10 學你咋

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 00:58
唔敢當

學你咋,二手佬偽君子

鑽石玩家

littlefat69 發表於 2024-1-16 00:57
一口歪理, 討論區唔畀討論, 而家出post呀,唔係作文呀, 使唔使下下一千字先可以出得呀 ...

我有話過唔俾出post唔俾討論咩?我可得可能呀?
點解我留意你我已解釋左,亦唔想再重覆。請你自重

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
littlefat69 + 10 + 10 收到二手到偽君子

查看全部評分

鉑金玩家

三星玩樂勲章

cakecake 發表於 2024-1-16 01:03
我有話過唔俾出post唔俾討論咩?我可得可能呀?
點解我留意你我已解釋左,亦唔想再重覆。請你自重
...

你玩咗我幾個月呀, 依家一次過還返畀你呀